Re: salutare
de cand cu masuratoarea asta, mi-am scos din cap CRS, CBS, etc... si am inceput sa ma gandesc la cardinal shrimps.
Stii cum e treaba, adica la cardinali o sa iti arate pH sub 7 Dar macar te scoti cu caldura care vine
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
de cand cu masuratoarea asta, mi-am scos din cap CRS, CBS, etc... si am inceput sa ma gandesc la cardinal shrimps.
Stii cum e treaba, adica la cardinali o sa iti arate pH sub 7 Dar macar te scoti cu caldura care vine
Murphy n-a murit...
Ieri, la o vizita prin Hornbach, mi-am permis aroganta de a-mi cumpara un test de ph.
In ambele acvarii, atat aseara cat si azi dimineata, arata asa:Concluzia: mai bine nu stiam.
P.S.: de cand cu masuratoarea asta, mi-am scos din cap CRS, CBS, etc... si am inceput sa ma gandesc la cardinal shrimps.
da, nu e bine , dar ma mir cum naiba le merg plantelor de arata extraodinar
Marius, intrebarea asta mi-am pus-o si eu dupa ce am facut testul... si cred ca am gasit si raspunsul: le place fatza mea
Acum, sincer, tot timpul am crezut ca am undeva in jur de 7-7.2, nu ma asteptam sa fie asa mare. Intre timp am testat si apa de la teava: 7.4.
Marius, intrebarea asta mi-am pus-o si eu dupa ce am facut testul... si cred ca am gasit si raspunsul: le place fatza mea
![]()
Acum, sincer, tot timpul am crezut ca am undeva in jur de 7-7.2, nu ma asteptam sa fie asa mare. Intre timp am testat si apa de la teava: 7.4.
atunci... dai inainte, inseamna ca s au invatat ca tiganul descult prin zapada )))))))) pe bune! oricum vad ca proserpinaca palustris cuba e rosie, pe cand a bitanului era verde ca lucerna
)))))))))
atunci... dai inainte, inseamna ca s au invatat ca tiganul descult prin zapada
)))))))) pe bune! oricum vad ca proserpinaca palustris cuba e rosie, pe cand a bitanului era verde ca lucerna
)))))))))
Marius, nu face o asemenea comparatie... Bitanu e unul dintre cei mai buni acvaristi iar eu sunt muuuult in urma lui atat ca dotari, cat si ca nivel de cunostinte in domeniu.
Asta o sa fac, merg mai departe... plantele s-au invatat cu "raul" din acvariile mele.
Hai ma George ce naiba las-o balta cu dotarile si cunostintele ca nu e chiar asa, numai fi modest ca nu tine
mariuspopa69 A scris:atunci... dai inainte, inseamna ca s au invatat ca tiganul descult prin zapada
)))))))) pe bune! oricum vad ca proserpinaca palustris cuba e rosie, pe cand a bitanului era verde ca lucerna
)))))))))
Marius, nu face o asemenea comparatie... Bitanu e unul dintre cei mai buni acvaristi iar eu sunt muuuult in urma lui atat ca dotari, cat si ca nivel de cunostinte in domeniu.
Asta o sa fac, merg mai departe... plantele s-au invatat cu "raul" din acvariile mele.
nu ma intereseaza dotarile si potentialul unui om, pe mine m a dezamagit cu ultima prezentare, de aia a si disparut )) ma asteptam sa crape forumul in doua dar nu a fost asa. nu are rost sa vb pe seama lui acum, scuze fusese doar o parere.
Hai ma George ce naiba las-o balta cu dotarile si cunostintele ca nu e chiar asa, numai fi modest ca nu tine
Dorin, multumesc...
oricum si faptul ca cresti plante fara Co2 si cu ph-ul ala si acele culori e tot din modestie nu?
foarte frumoasa si nimerita pe deasupra :apl :apl :apl
:apl
Creste, tundem, crestem... in continuare fara CO2:
cum naiba poate sa ti creasca hc cu ph de 7,5 banuiesc? formidabil! eu o gadil de nu mai stiu cum si abia acum a inceput s o ia din loc cu ph de 6,2. oricum te felicit pt ce acvariu ai :apl
Aceeasi intrebare am si eu....
Esti formidabil !!!
Ca sa fim exacti, pH-ul este de 7.6. Masurat cu test la picatura JBL, scala intre 6 si 7.6. Mi-a dat cel mai albastru, posibil sa fie si mai sus...
Cosmin, Marius, Marian, multumesc ! Cred ca e doar o chestie de adaptare.
Imi place imaginea de ansamblu, de plante nu mai zic...sanatoase tun. Felicitari! :apl
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare