Re: Intalnire Bucuresti 28.11.2010
Da, belea, e la mama naibii pe romaneste, sigur nu nimeresc acolo de una singura, sau cel putin nu in timp util sau fara cheltuieli fabuloase. Clar solicit ajutoare cand va fi sa vin :fbr :fbr
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti 28.11.2010
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Da, belea, e la mama naibii pe romaneste, sigur nu nimeresc acolo de una singura, sau cel putin nu in timp util sau fara cheltuieli fabuloase. Clar solicit ajutoare cand va fi sa vin :fbr :fbr
Stai fara griji fata ca nu te las eu in drum, tu sa ajungi in Bucuresti ca te scot eu la Plaza. ^:)^ ^:)^ ^:)^
Cezara A scris:Da, belea, e la mama naibii pe romaneste, sigur nu nimeresc acolo de una singura, sau cel putin nu in timp util sau fara cheltuieli fabuloase. Clar solicit ajutoare cand va fi sa vin :fbr :fbr
Stai fara griji fata ca nu te las eu in drum, tu sa ajungi in Bucuresti ca te scot eu la Plaza. ^:)^ ^:)^ ^:)^
Desigur, eu ii trimisesem colegei doar orientativ asa ca sa-si faca o idee cam pe unde este locatia. Din atatia baieti draguti se va gasi careva sa o ajute si pe Cezara, cu siguranta....
acvariidevis A scris:Cezara A scris:Da, belea, e la mama naibii pe romaneste, sigur nu nimeresc acolo de una singura, sau cel putin nu in timp util sau fara cheltuieli fabuloase. Clar solicit ajutoare cand va fi sa vin :fbr :fbr
Desigur, eu ii trimisesem colegei doar orientativ asa ca sa-si faca o idee cam pe unde este locatia. Din atatia baieti draguti se va gasi careva sa o ajute si pe Cezara, cu siguranta....
Eu nu sint dragut dar sint baiat, asa ca o ajut daca vrea!
Foarte dragut din partea voastra, stiu eu ca am sa dau numai de oameni de calitate cand am sa vin. Abia astept sa va cunosc. Stati linistiti, nu voi ezita sa apelez la ajutorul vostru. Adica sigur o voi face, pentru ca imi doresc sa ajung unde trebuie :sbr
Hey, m`am gandit cand vin sa aduc si melcisorii mei, 3 Neritine sa le marit. De asemenea ma gandeam sa aduc si una doua plantute din acvariul meu, ca vine vremea de tuns, modest, ca mai mult nu am de unde, dar gratis.
Daca mai doreste cineva din Constanta sa aduc ceva la capitala, ma ofer, dar in limita bunului simt, si cu conditia sa nu ma puna sa alerg tot orasul sa le iau. Exclus carat saci
Hey, m`am gandit cand vin sa aduc si melcisorii mei, 3 Neritine sa le marit. De asemenea ma gandeam sa aduc si una doua plantute din acvariul meu, ca vine vremea de tuns, modest, ca mai mult nu am de unde, dar gratis.
Daca mai doreste cineva din Constanta sa aduc ceva la capitala, ma ofer, dar in limita bunului simt, si cu conditia sa nu ma puna sa alerg tot orasul sa le iau. Exclus carat saci
![]()
![]()
daca esti amabila poate imi aduci si mie 30-40 de garizi ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Uite maine de la munca direct la prins garizi ma duc.
Ps: treaba cu, nu alerg tot orasul dupa diverse include si nu ma duc sa pescuiesc/prind diverse vietuitoare. Te las pe tine si pe Ciprian
aveti trecut :fp
LE: Am vazut ca e la moda sa donezi melci de substrat, asa ca daca folosesc cuiva pot aduce si de aceia, ca am o super colonie nocturna :fbr
Daca te apucai de prins garizi, eu bateam drumul pana la Constanta numai sa te privesc
da, gluma gluma dar indraznesc si eu cu o rugaminte la voi. Daca puteti sa va interesati, poate imi gasiti si mie pe undeva, ca voi va cunoasteti mai bine intre voi, o bucata cam cat pumnul ( pumnul meu, nu al vostru ) de roca vulcanica. Contra cost evident. Doar ca nu am gasit nicaieri in cta, doar o bucata mare rau de tot si nu am nevoie de asa ceva. Daca va face placere sa puneti o intrebare-doua v`as ramane recunoscatoare. Multumesc
![]()
da, gluma gluma dar indraznesc si eu cu o rugaminte la voi. Daca puteti sa va interesati, poate imi gasiti si mie pe undeva, ca voi va cunoasteti mai bine intre voi, o bucata cam cat pumnul ( pumnul meu, nu al vostru ) de roca vulcanica. Contra cost evident. Doar ca nu am gasit nicaieri in cta, doar o bucata mare rau de tot si nu am nevoie de asa ceva. Daca va face placere sa puneti o intrebare-doua v`as ramane recunoscatoare. Multumesc
daca vrei iti pot pune eu deoparte o bucata
Oh, ti`as multumi din suflet. Sa nu fie prea mare atata tot, ca dupa aia nu mai arata bine in micul meu borcan. Super, daca poti sa mi`o aduci la intalnire. Multumesc :hug
domnu' florin sa faci si dumneata poze de la intalnire
Oh, ti`as multumi din suflet. Sa nu fie prea mare atata tot, ca dupa aia nu mai arata bine in micul meu borcan. Super, daca poti sa mi`o aduci la intalnire. Multumesc :hug
am trait sa o aud si pe asta sa imi ceara o femeie una "sa nu fie prea mare" de piatra era vb.................................... :stupid :stupid :stupid
Eu as sugera sa ramana la ora 13, ca sa ne bucuram si de prezenta Alexiei
femeile, te nenorocesc mai rau decat drogurile, incet dar sigur ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
daca ai curiozitatea sa le gusti devii dependent de la prima consumatie ^:)^ ^:)^ ^:)^
Intalnirea ramane la ora 13.00
Stimati colegi
Pot obtine aprobarea de a participa si eu la aceasta intalnire ?
Daca raspunsul este afirmativ , a-mi prezint din acest moment prezenta .
S-ar putea sa ajung si eu .
Stimati colegi
![]()
Pot obtine aprobarea de a participa si eu la aceasta intalnire ?
Daca raspunsul este afirmativ , a-mi prezint din acest moment prezenta .
Esti bine venit printre noi
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti 28.11.2010