Re: salut
bradraqua A scris:Stimate coleg, se pare ca esti intr-o confuzie totala. Ce ti-am scris eu acum citeva zile, se regaseste sub alte forme in comentariile ulterioare ale colegilor, unii chiar inconstanti in sfaturile pe care ti le dau: ba ca ti-ar trebui substrat fertilizant, ba ca nu... Ai bunavointa si mai citeste o data postul meu, poate te ajuta sa te hotarasti! Ce mare filozofie este sa mergi la un depozit de materiale de constructie si sa ceri nisipul pe care ti l-am recomandat? Nisipul de riu nu poate avea decit culorile si proprietatile care se armoniazeaza cu cerintele unui acvariu de apa dulce.
"inconstanti" sau neintelesi in limba materna. Eu nu vad unde am recomandat substrat fertilizant, in schimb i-am explicat colegului @peutz2008 ce este manado (un substrat decorativ), si i-am explicat ca pentru a avea un acvariu plantat, sub acest Manado se mai pune ceva (asa zice JBL
nu eu), ceva ce nu i-am recomandat sa cumpere, doar i-am spus ce se mai pune si cum. Faptul ca tu ai impresia ca esti "citat" sau neinteles este treaba ta. Singura mea recomandare a fost pietris pentru acvarii (quartz), asta la propunerea colegului @coco. Nu este nici o problema, cu totii mai gresim.
Imi pare rau ca ai luat foc dar sa stii ca te-am inteles foarte bine. Intr-adevar nu i-ai recomandat substrat fertilizant dar la nivelul lui de "foarte incepator" spusele tale "deci daca vrei plante frumoase trebuie sa cumperi si JBL Aqua Basis", suna ca o recomandare. Atit cit inteleg eu limba romana, cred ca in stadiul in care se afla colegul, substratul fertilizant ar fi ca tichia de margaritar pe capul chelului. Nu tot ce se gaseste prin magazinele de acvaristica, poate fi folosit de un incepator!
Despre citate si neintelegeri, alta data...