Re: Upgrade de la 20 litri la 150
Edisonjohn86 A scris:bradraqua A scris:Imi cer scuze ca te-ai simtit jignit, nu asta am vrut, am vrut numai sa punctez confuzia pe care ne-ai transmis-o, nu numai in privinta acvariului, despre care sti cam tot atit ca acum trei luni, cind te-ai inscris pe forum. Daca tu ai convingerea ca a detine un pet shop inseamna numai sa vinzi mincare pentru animale, m-ai lamurit o data in plus, despre ce inseamna majoritatea intreprinzatorilor din Romania, si cunostintele acestora in domeniul in care activeaza. Sincer, faci diferenta intre un Hamster si un porcusor de Guineea, intre un Perus si o Nimfa australiana? Ti-as da un chestionar la care sa raspunzi in maxim 60 secunde, la fiecare intrebare si sint sigur ca te-ai face de ris.
Am gresit intr-adevar cind am confundat starea materiala a firmei cu a ta personala. In rest nimic interesant sau inteligent in raspunsul tau.
Cu prima ocazie cind va fi nevoie de un moderator pe acest forum, iti voi propune postul dar sper ca se va intimpla peste vreo 10-20 ani, sa ai timp sa inveti cite ceva.Nu cred ca faceam rau ca vindeam mancare pentru animale, nu vroiam sa vand pasari,hamsteri,tarantule,serpi,broaste(alea mai imi trebuia) etc. Doar mancare de animale si accesorii, era ceva micut, in zona nu este, pe deoparte ma uit cum oameni in varsta se chinnuie sa ajunga la marginea orasului sa i o punga cu crontonele, era foarte bine daca faceam, dar pe domeniul IT aveam mai multe sanse sa obtin niste fonduri neramburasbile. Dar venind vara studioul o sa inceapa sa mearga bine, incep nunti,cununii etc. Vine vara , incepe sezonu de pescuit, alti bani alta distractie, si uite asa se duc banii.
Edi, imi pare rau ca te-am atacat, m-am simtit provocat de declaratiile tale, poate ca era mai bine sa te abtii sa ne aduci la cunostinta unele lucruri fara nicio legatura cu acvaristica si cu calitatea de membru al acestui forum. Imi cer scuze si-ti promit ca nu vei mai avea niciun motiv sa te stresezi datorita comentariilor mele. Imi esti simpatic (sunt putini carora ma adresez folosind-le numele real), am vrut sa te ajut sa evoluezi mult mai rapid, decit ti-ai propus sau o poti face tu, am vrut sa te ambitionez sa renunti la postura de vesnic "intrebator" dar... renunt. Nu voi mai interveni in posturile tale, ma voi rezuma sa le urmaresc si imi doresc sa n-o fac degeaba. Mult succes!
Deobicei intreb cand devin confuz, cu manado la fel pareri pro si contra, intr-un final sa dovedit a fi foarte bun, eu sunt foarte multumit de el. Neoanele o sa le comand T5 osram 865 x2 , iar cand dau de bani iau un reactor JBL Taifun.