bradraqua A scris: In cazul asta, mai gindeste-te, nu spun ca micii mincatori de orez, nu fac si lucruri bune dar nu l-as compara cu JBL, Hagen, Eheim, Tetra, etc.
De curiozitate, te-ai informat unde sunt produse dispozitivele la care faci referire?
@ Bibescu - uita-te putin pe site-urile producatorilor susamintiti si este imposibil sa nu gasesti (probabilitate mare la Eheim) unul care arata infiorator de asemenea cu cel in discutie.
Detin/utilizez o asemenea "clona" (chinezarie, dar nu aparatul pe care vrei sa-l achizitionezi) de o eternitate. Dupa achizitionare, la foarte mult timp am vazut si produsul original "de firma", le-am studiat in amanuntime intrucit vroiam sa vad daca diferentele intre no name si firma sunt majore. DA!! sunt majore!! In afara de culoarea piulitelor de stringere a stutzurilor furtunelor si a abtibildului care numeste/sigileaza produsul, cel de firma, din solicitarile de service de pe forumuri, se pare ca prezinta mari probleme la garnitura de etansare a capacului.
Nu spun ca ceeace vrei tu este un produs de top, dar nici sa stergi cu el pe jos in necunostinta de cauza nu cred ca merita. La pretul asta, daca-ti functioneaza fara probleme 3 ani, il poti incadra la "consumabile" 
In tara orbilor, chiorul este imparat - Tara orbilor / H.G.Wells