Ancistrus A scris:Eee pai daca nu te pricepi... atunci asteapta sa-ti dea cineva acvariu moka, nu?
. Eu as fi inceput discutia asa: "Bai frate nu ma pricep la lipt acvarii dar ma pricep sa fac cinste" si sigur se gasea un "lipitor de acvarii" si pentru tine, o berica mica si aveai acvariu+alte informatii bune de la lipitor (intotdeauna "lipitorul" mai cunoaste si alte secrete
)
tu ai inteles doar ce'ai vrut din mesajul ala ..
frate, deci se pare ca lumea e prea saraca in ziua de azi, si prea egoista in cat sa faca donatii, crede'ma knd eram mic, cred k am donat o gramada de accesorii pt animale, gen acvarii, adapatoare, hranitoare, etc .. atat timp cat mie nu'mi erau de folos, gaseam pe altii care sa le foloseasca cu placere .. si n'aveam pretentia la "berici", da' in ziua de azi, asa e omu' .. "ce'mi iese sa te ajut?"
in fine , no comment ..
poate mai exista si alte tipologii de oameni, care inteleg situatia .. nu ma intelege gresit, n-o lua ca pe o jignire, dar dupa cum spunea, situatia e in felul urmator : am zis ca decat sa moara, mai bine'l iau eu si ii ofer un spatiu + alti pesti .. dupa cum stii, sunt pastele, sunt cheltuieli, lalala , momentan, am buget redus, si tot am bagat 60 lei in fundul lui, si ma gandeam pana fac rost de bani, sa iau unul calumea, sa gasesc unu ieftin ..
Si btw, net`ul, e plin de "secrete", are mult mai multe informatii decat "lipitorul" tau, crede'ma .. si n'asteapta nici berici ..
)
In fine ..
P.S : si ink ceva .. am zis "donatie" in cazul in care ink mai exista lume cu suflet .. daca nu, dupa cum ziceam, sunt dispus sa platesc si'o suma modica .. adica poate vre'unu are vre'un acvariu pe balcon, care vroia sa'l arunce, ca nu'l mai foloseste, il scap de drumul pana la tomberon, si ii dau si "de'o berica" ..
) k sa intelegi ideea ..