Re: 29 mai bucuresti
cel ai bine pe la 13 , lasati-mi va rog niste nr de telefon ca o sa am niste treaba ni s-ar putea sa ajung mai tarziu
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 29 mai bucuresti
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
cel ai bine pe la 13 , lasati-mi va rog niste nr de telefon ca o sa am niste treaba ni s-ar putea sa ajung mai tarziu
Propuneri:
1) Curtea Berarilor (Selari 9, Curtea Sticlarilor)
Este beraria bucuresteana a marcii Timisoreana; local frumos, cu picturi vechi si cazane de alama, beneficiind si de ambianta speciala a Curtii Sticlarilor din Centrul Vechi. Nu are bere nefiltrata, dar halba de 0,5 l costa 5 lei, iar la o comanda de 10 halbe, una vine gratis.
2) Oktoberfest (Selari 11)
Locul nu arata a berarie germana, cum se vrea, ci pur si simplu a berarie populara, cu bancute inghesuite de lemn si lambriuri pana la jumatatea peretilor. Programul e nonstop, iar preturile foarte oneste – 3,5 lei halba de Skol sau 5 lei halba de bere nefiltrata; Skol e brandul localului, care poate fi servit si la galeata de 10 litri (75 lei).
dupa ce am studiat pozele ambelor locatii eu votez pentru prima, chiar daca oktoberfest are terasa si e destul de dragut, la curtea berarilor pare mai frumos haideti cu voturile
)
Deci la ora 13 la curtea berarilor. Cei care nu stiu sa ajunga sa ma sune , nici eu nu stiu dar o sa ajung mai devreme sa caut
)))
Salut,
Imi pare rau ca nu o sa pot veni si eu la intalnire.Va urez distractie placuta si sa beti si pentru mine o bere.
Este posibil sa nu pot ajunge. Probleme de sanatate....va rog sa ma scuzati daca nu pot ajunge. Sa auzim numai de bine! :noroc
Imi pare rau , nu pot ajunge s-a prelungit treaba
Cu toate ca am zis ca nu voi ajunge, din fericire am reusit sa rezolv problemele in timp util si sa pot ajunge la intalnire. Ca de fiecare data reintalnirea cu colegii a fost deosebita si de data asta am fost chiar mai multi decat de obicei, oameni deosebiti si de calitate. Imi doresc in schimb sa cunosc si alti colegi si mai ales din cei noi, care sper sa depaseasca stadiul de timiditate si sa incerce sa vina la viitoarea intalnire. Am sa postez cate-va poze cu o parte din cei care au fost astazi....
Sper sa fim din ce in ce mai multi si sa auzim numai de bine ! :noroc
tare rau mor de oftica ca nu am putut ajunge data vitoare sper
Cu toate ca am zis ca nu voi ajunge, din fericire am reusit sa rezolv problemele in timp util si sa pot ajunge la intalnire. Ca de fiecare data reintalnirea cu colegii a fost deosebita si de data asta am fost chiar mai multi decat de obicei, oameni deosebiti si de calitate. Imi doresc in schimb sa cunosc si alti colegi si mai ales din cei noi, care sper sa depaseasca stadiul de timiditate si sa incerce sa vina la viitoarea intalnire. Am sa postez cate-va poze cu o parte din cei care au fost astazi....
Sper sa fim din ce in ce mai multi si sa auzim numai de bine ! :noroc
Ce poze frumoase ai pus pufosule care esti pufos. Va pup, pana data viitoare
Bai ce ma ofticati ca nu sunt din Bucuresti , va invidiez.
Incercam si noi o iesire la Cluj peste 2 saptamani dar parca vad ca nu avem cu cine :smoke
P.S.Mai puneti poze macar sa va vad si eu si sa-mi fac iluzii
Data viitoare sper sa pot veni si eu ^:)^ ^:)^ ^:)^
sper din toata inima sa vin si eu la urmatoarea intalnire ...
Andi66 A scris:Cu toate ca am zis ca nu voi ajunge, din fericire am reusit sa rezolv problemele in timp util si sa pot ajunge la intalnire. Ca de fiecare data reintalnirea cu colegii a fost deosebita si de data asta am fost chiar mai multi decat de obicei, oameni deosebiti si de calitate. Imi doresc in schimb sa cunosc si alti colegi si mai ales din cei noi, care sper sa depaseasca stadiul de timiditate si sa incerce sa vina la viitoarea intalnire. Am sa postez cate-va poze cu o parte din cei care au fost astazi....
Sper sa fim din ce in ce mai multi si sa auzim numai de bine ! :norocCe poze frumoase ai pus pufosule care esti pufos. Va pup, pana data viitoare
arata-mi care nu-i pufos.
eu sunt cel mai suplu dintre toti
![]()
:pp :pp
As zice chiar tras prin inel florinele
Super gasca, super oameni! Ce bine va sta impreuna, vorba lui Bogdan, va invidiez! Mai Andi era bine sa faci o poza de grup cu numele userilor in parte, sa-i desconspiram odata
PS. In afara de Radu care este inconfundabil...si Florin care s-a demascat singur prin ....suplete ,restul sunt inca incognito
Oricum una peste alta, bravo voua! :apl :apl :apl
Super gasca, super oameni! Ce bine va sta impreuna, vorba lui Bogdan, va invidiez! Mai Andi era bine sa faci o poza de grup cu numele userilor in parte, sa-i desconspiram odata
![]()
PS. In afara de Radu care este inconfundabil...si Florin care s-a demascat singur prin ....suplete,restul sunt inca incognito
![]()
Oricum una peste alta, bravo voua! :apl :apl :apl
Pai in ordinea numerelor de pe tricouri, de la stanga la dreapta: cel cu tricou Rebook este un var de al lui Florin Mazilu (scuze dar nu am retinut cum se numeste), inconfundabilul Radu, Ciprian, Costi (costyy_78), Florin Racovita (Taticu), pufosul Gabi (sTTTk), cel cu ceafa e Florin Mazilu si cel cu sapca este Dan (Dan1981).....iar eu am facut pozele....evident nu apar in ele
data viitoare cand mai pui poze fara acordul persoanelor ce apar in ele te rog sa le cozmetizezi burtile personajelor, sau macar sa specifici ca pozele au fost facute dupa 4-5 beri ^:)^ ^:)^ ^:)^
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 29 mai bucuresti