Eu am puii de guppy nou nascuti. I-am gasit azi - dimmineata . In acvariu mai am  : xipho, molly , sanitari. Din neatentie, n-am reusit sa pun maternitatea la timp si pesti stau acum prin acvariu. De dimineata pana la ora 4, adica acum, puii de pesti nu au fost mancati... Sa-i pun in maternitate??

poze cu ei momentan :acv  :bf  :crap  :of  :stupid

Dragi colegi, am facut astazi o bomba CO2 cu gelatina, in decurs de 30 ' am inceput sa vad in numaratorul de bule cam 1 bula la 2 secunde, dar nu vad sa urce CO2 in acvariu.
Mentionez ca numaratorul de bule este facut dintr-o sticla ce 0,5 l incarcata pe jumatate cu apa.

Cam in cat timp am CO2 in acvariu?

Da mai Oameni buni eu inteleg ce spuneti voi dar eu folosesc sticle mai mici si ma gandesc ca se dizolva mai greu 400 de grame de zahar in 3oo de mililitri de apa.

O sa pun si eu poze cu ce a iesit dar ... tot butelia pare mai sfanta desi e de cateva sute de ori mai scumpa fata de o punga de zahar; desigur asta din auzite doar!

Adaugare :

In cadrul anunturilor de la rubricile tranzactii (schimburi, donatii, cumparari, vinzari), fiecare membru are dreptul de a posta un singur anunt care sa cuprinda toate informatiile necesare unei bune desfasurari a activitatii pe care o intreprinde.
Este interzisa Up-datarea anunturilor de la rubricile tranzactii (schimburi, donatii, cumparari, vinzari), mai des decit o data pe zi, exceptie facind cazurile in care apar informatii noi si esentiale.
In momentul in care anuntul nu mai este de actualitate si trebuie inchis, pentru a ne ajuta, va rog sa editati titlul anuntului si sa scrieti : INCHIS.

Adaugare :

La prima abatere, utilizatorul va fi ''Atentionat".
La a-2-a abatere, va fi ''Avertizat''.
La a-3-a abatere este ''OUT''.