Lampa este buna.. Am ratat de 2 ori cumpararea ei, si mereu din acelasi motiv.. lipsa altor becuri de rezerva si mai ales temperatura de culoare de 10000k, care nu da bine la apa dulce.. plus ca mai ai si un pic de nisip alb..
Cu lampa arcadia cred ca de fapt incercam sa ma conving pe mine sa imi iau una.. pt tine ar merge 2.. renuntand la cele dennerle..
Vorba vine capac.. nici eu nu as strica munca celor de la dennerle cu un capac homemade.. dar o lampa suspendata ar arata foarte bine.. in fine e greu de gasit ceva sa se potriveasca..
Practic sti ce nu imi place la lampile dennerle (pe langa faptul ca au doar 11w) ca vin doar intr-o culoare 6000k si trebuie sa folosesti becurile dedicate sa nu arate aiurea.. dar probabil inca o lampa iti va rezolva in mare parte problema..
Ca sa imi mai treaca din suparare, poate aduci ceva creveti de pe rendo sa ii vinzi si pe la noi prin tara.. nu numai la petshop..
Sa sti ca specia caridina nu este la fel de prolifica ca si neocaridina.. deci daca vrei sa te dezvolti "financiar" iti recomand niste black sau wine sakura, sau poate rilli ca se inmultesc mult mai repede.. dar probabil ca pretul lor va scadea in timp.. chiar daca acum sunt la pret de mosura..
Eu imi doresc mult o specie anume, pe care am vazut-o acum un an si ceva in singapore.. si de atunci nicaieri in lume.. dar sunt optimist.. ca sunt inca tanar 
P.S. Te salut si eu Paul.. :noroc dar este temporar..