Subiect: Acvariul meu
Bine v-am regasit!!!
Avand in vedere ca nu mai am topicul cu acvariul meu, m-am gandit sa pun 2-3 imagini cu acvariul si pestii mei
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Bine v-am regasit!!!
Avand in vedere ca nu mai am topicul cu acvariul meu, m-am gandit sa pun 2-3 imagini cu acvariul si pestii mei
Foarte frumoase exemplare!
Multumesc
Bravo, superbi... :apl :apl :apl
Foarte reusiti :apl
bine ai revenit :apl
Frumoase exemplare, chiar superbe.
tare avatarul :apl :sok
S-a intors fiul ratacit! ...ti-am mai zis si cu alta ocazia, foarte faini pestii dar parca acvariul e cam mic pentru ei, cel putin asa pare din poze
Bine ai revenit maestre! Frumoasa balta ta verde... :apl
Va multumesc tuturor pentru aprecieri :hug
S-a intors fiul ratacit!
...ti-am mai zis si cu alta ocazia, foarte faini pestii dar parca acvariul e cam mic pentru ei, cel putin asa pare din poze
Nu am fost niciodata ratacit, crede-ma iar acvariul sa stii ca si eu m-am gandit sa mai trag un pic de el, poate reusesc sa-l mai largesc
. Iti par pestii mei suparati de spatiul si conditiile in care ii tin?
Acum nu, Cristi... acum, nu !
Acum nu, Cristi... acum, nu !
Acum nu ce? adevarul este ca de 20 ani nu am mai avut discuşi in acvariu, si am mai uitat si eu ce necesitati au... ce mi-o fi trebuit mie acvaristica nu stiu
Iti par pestii mei suparati de spatiul si conditiile in care ii tin?
La asta ma refeream...
Va multumesc tuturor pentru aprecieri :hug
bogdivaio A scris:S-a intors fiul ratacit!
...ti-am mai zis si cu alta ocazia, foarte faini pestii dar parca acvariul e cam mic pentru ei, cel putin asa pare din poze
Nu am fost niciodata ratacit, crede-ma
iar acvariul sa stii ca si eu m-am gandit sa mai trag un pic de el, poate reusesc sa-l mai largesc
. Iti par pestii mei suparati de spatiul si conditiile in care ii tin?
Din poze mie imi par cam suparati dupa figurile alea ale lor , dar ce stiu eu despre discusi :stupid ,doar ca le trebuie un volum de apa mai mare in prima faza iar despre restul conditiilor i las pe cei care cresc si au crescut asa ceva sa vorbeasca.Oricum de frumosi sunt frumosi, vorbesc si eu din invidie.
Din poze mie imi par cam suparati dupa figurile alea ale lor
, dar ce stiu eu despre discusi :stupid ,doar ca le trebuie un volum de apa mai mare in prima faza iar despre restul conditiilor i las pe cei care cresc si au crescut asa ceva sa vorbeasca.Oricum de frumosi sunt frumosi, vorbesc si eu din invidie.
Eu i-am prins in poze un pic mai misteriosi asa... sa para mai interesanti cat despre cresterea lor ma poti intreba fara nici o retinere, iti spun tot ce vrei sa stii :fok
Welcome back my brother :hug iar in privinta acvariului si a discusilor ... JOS PALARIA MAESTRE ! :apl
PS : ma faci sa renuunt la Oranda si sa ma apuc de Discus
ma faci sa renuunt la Oranda si sa ma apuc de Discus
Lasa caraseii in pace, sunt superbi... cum sa renunti la ei? :hug
Cristi, prin frumusetea pestilor tai, se pare ca aprinzi pasiuni
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu