Re: Acvariul meu
Exact sa fie frumoasa este important :fok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Mai cocosel, frigul de afara ti-a facut nasul sa curga in exces si dai cu... surplusul in fasole! Te-ai vazut si in postura sa contrazici niste "tatici" in acvaristica, de dragul de a te mai baga un pic in seama?
Bine faci, invata-i tu pe bitanu si pe vladutz, cu ce se maninca plantele, sa nu le stea in git!
Oricum, am completat "realizarile" tale cu fenomenul: pina la secunda 13 din filmare, este o planta, dupa aceea isi schimba denumirea! :apl
Nu contrazic pe nimeni :noroc sa nu mai facem off-topic :-
In sfarsit dupa indelungi asteptari la mine in acvariu au aparut pui de creveti rcs , acum sper ca pestii sa nu-i pape chiar pe toti . Am mai taiat si alternanthera ca ajunsese la suprafata , am scos si piatra pe care o aveam in acvariu sa fac loc pentru plante ca deocamdata sunt pus pe inmultit .
Iti faci pepiniera?
Cand mai creste althernantera aia poate ma binecuvantezi si pe mine cu 2-3 fire
Daca citeam aseara mesajul tau iti trimiteam chiar azi dar aseara m-a luat un somn (:| si abia acum am vazut... Am aruncat vreo4-5 fire super frumoase .
Arunci...nu ne-ai oferii si noua cateva fire
Pai in viitor putem face un schimb dar acum cu temperaturile astea ...pentru Bucuresti le trimiteam prin microbuz ca au aia caldura si dureaza doar o ora transportul dar prin posta e mai complicat .Daniel e din Bucuresti si lui puteam sa-i trimit mai usor de aia am zis.
Mai pun si eu doua poze cu blyxa japonica si alternanthera lilacina .
super! e nebunie ce e acolo
Foarte frumoasa floricica :apl
O poza de milioane :apl
Multumesc de aprecieri ^:)^ Anubiasul o sa dispara din acvariu , poza asta a fost ca un fel de ultim omagiu pentru planta .
marius....am facut schimburi de apa mai dese .. sii ce crezi... japonica s-a inverzit doar in cateva zile...... o sa cumpar si eu po4 separat.. asta era problema pentru toate plantele
Pai asta suspectez si eu , deocamdata o pana de curent de peste 30 de ore m-a cam pus cu botul pe labe , pagube fauna plus flora ,apa este acum cetoasa ceea ce ma duce cu gandul ca pagubele nu se vor opri aici , incerc doar sa le limitez...
Ape limpezi va doresc !
pfff.... chiar ai avut ghinion... sper sa nu fie pagube prea mari.....
mi-am luat si eu po4 de la de la easylife... si acum astept si testele pentru no3 si po4 sa vad care e treaba...
ps: tu cat fosfor pui acum?
Azi am pus prima data po4 1ml plus 5 ml pps .
Dupa pana de curent tocmai sae nu a rezistat . :scry
Tiberius sa-mi spui si mie dupa ce iei testul de po4 ce valoare ai gasit la tine in acvariu .
1 ml pe zi?... eu am vazut ca dozarea se face la saptamana...dar asa magandeam si eu sa pun tot pe zi.. cred ca o sa pun 4 ml pps /1 po4 apoi o sa trec la 5 iar......si in legatura cu testul.. cam in 2 zile o sa am po4 si no3 si o sa-ti zic exact ce valori am... sunt foarte sigur ca po4 este f mic..... eu am 2 tufe mari de Heteranthera zosterifolia care cresc foarte repede si in acelasi timp consuma destul de mult po4... parca ai si tu planta asta nu?
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu