Re: Upgrade 300...
Foarte frumos, felicitari :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 24 25 26 27 28 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Ma bucur ca iti place acvariul meu prietene,daca nu învățam meserie aici pe acest forum nu ajungeam asa de sus :sok
Pitbuli mei 28.01.2012
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3MQffS-hQII&feature=player_embedded#![/youtube]
Evoluția acvariului la doua săptămâni de la startare 29.ian.2012

Salut,
Bitanu intreba mai sus:
Ai ajuns deja sus?! lol lol
Ai amestecat Volcanit-ul cu Manado? Nu ai vrut sa renunti de tot la Manado? Ori s-a golit sacul cu bani la atata investitie? yikes
Si eu sunt curios cum ai distribuit substratul. Daca l-ai amestecat si in ce proportii.
Mersi!
Salut,
Bitanu intreba mai sus:
Ai ajuns deja sus?! lol lol
Ai amestecat Volcanit-ul cu Monada? Nu ai vrut sa renunti de tot la Manado? Ori s-a golit sacul cu bani la atata investitie? yikesSi eu sunt curios cum ai distribuit substratul. Daca l-ai amestecat si in ce proportii.
Mersi!
Volcanit-ul a fost pus în partea de jos primul rând,după care am venit cu substratul de la Tropica peste el iar peste substratul de la tropica am acoperit cu Manado 25 litri ![]()
Foarte frumos acvariu. felicitari.
Poze noi???
Evoluția acvariului la patru săptămâni 12 februarie 2012
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8QiYVs698Gw&feature=player_embedded#![/youtube]
Foarte frumos :apl ....o evolutie reusita............jos palaria ^:)^
:apl :apl ^:)^ :apl :apl Foarte frumos!
Splendid,mi-ar place sa fiu pentru citeva minute unul din pestisorii tai ca sa pot innota acolo.
Superb! :apl :apl :apl :apl :apl
:apl Foarte frumos! Utricularia de cand ai plantat-o ?
Cu tot respectul ați răspund la întrebare utricularia este plantata cu trei săptămâni în urma.Abia acum a început sa facă frunze noi,foarte greu sa acomodat în acvariul meu.Inca am retineri dacă o voi opri în acvariul meu :fconf
sifon si apa minerala. :noroc
sifon si apa minerala. :noroc
Bobi eu îți mulțumesc pentru plantele trimise sunt o splendoare :sok
Pagini « 1 … 24 25 26 27 28 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...