Re: Upgrade 300...
Macrandra aia arata superb!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 25 26 27 28 29 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Macrandra aia arata superb!
:apl ^:)^ ^:)^ :apl Incredibil de reusit acvariul,bravo!!! :sok :apl
:apl :apl :apl Foarte frumos!!!
Companie, drepti! Pentru onor inainte, prezentaaaati, arm !!! Nici in parc nu stau asa aliniate florile!
![]()
Sanatose tun, si ce culori?!
Dani vezi ca milităria nu se mai practica decât pe baza de contract
Pe aceasta cale vreau sa va mulțumesc tuturor care ați fost alături de mine în toată aceasta perioada :sok
Acum vreau sa va arat cat a evoluat acvariul meu în șapte săptămâni
N-am ce sa mai zic. Hai sa pun niste smilie-uri :sok :sok :sok :s)
Ca idee poti incerca sa pui o poza de la inceput si una recenta in acelasi post? Cred ca se va vedea mai bine diferenta.
N-am ce sa mai zic. Hai sa pun niste smilie-uri :sok :sok :sok :s)
Ca idee poti incerca sa pui o poza de la inceput si una recenta in acelasi post? Cred ca se va vedea mai bine diferenta.
In urma cu șapte săptămâni:
Prezent:
Superba evolutia :apl :apl :apl , ai niste culori acolo de ma bagi in boala nu alta , sper sa inmultesti cat mai curand eriocaulon cinereum sa-mi dai si mie :fbr , m-ar fi interesat si utricularia da vad ca nu i-ai dat de cap , e foarte dificila , vreau sa-mi incerc norocul si eu , cine stie . Ape limpezi !
superb!
Superba evolutia :apl :apl :apl , ai niste culori acolo de ma bagi in boala nu alta , sper sa inmultesti cat mai curand eriocaulon cinereum sa-mi dai si mie :fbr , m-ar fi interesat si utricularia da vad ca nu i-ai dat de cap , e foarte dificila , vreau sa-mi incerc norocul si eu , cine stie . Ape limpezi !
Cu mare placere dacă voi avea pui de eriocaulon cinereum ați voi trimite fără nici o obligație.Iar la utricularia sa ști ca nu am renunțat doar am mai restrinso puțin ca sa fac loc mai mult pentru cuba.
Ape limpezi prietene :sok
Frumoase plante si pline de culoare . Bravo ! :apl :fok Avand in vedere ca ai o apa foarte moale adaugi separat magneziu ?
Frumoase plante si pline de culoare . Bravo ! :apl :fok Avand in vedere ca ai o apa foarte moale adaugi separat magneziu ?
Aceasta este fertilizarea care o folosesc la acvariul meu nu adaug nimic în plus sau în minus.
-fertilizare lichida Easy-Life ProFito,Easy Life EasyCarbo,Easy-Life Ferro,Easy Life Fosfo, Easy Life Kalium, Easy Life Nitro si Micro si Macro de la Cristi Ionescu
In ce dozaje? Daca nu-i secret
Observ ca adaugi aceleasi substante de doua ori si micro si macro.
1 data profito si a doua oara micro de la Cristi
1 data macro separate si complexul PPS-Pro, tot de la Cristi.
Exista o explicatie pentru metoda asta?
In ce dozaje? Daca nu-i secret
Observ ca adaugi aceleasi substante de doua ori si micro si macro.
1 data profito si a doua oara micro de la Cristi
1 data macro separate si complexul PPS-Pro, tot de la Cristi.
Exista o explicatie pentru metoda asta?
Dozele de fertilizant sunt cele recomandate de producători în ambele situați.Astăzi am făcut testele la apa și arătau cam asa:
Ph-6,4
Gh-5 dgh
Kh-6 dgh
Fe-0,5 mg/l
No3-10 mg/l
Po4-1 mg/l
Iar acum și un videoclip filmat în aceasta seara...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CNojBD8PAJI&list=UU35tze2GR2hiyfarrIlELfg&index=1&feature=plcp[/youtube]
Pagini « 1 … 25 26 27 28 29 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...