Re: Buna!

Macro mai inseamna si azot .PPS-Pro contine si azot ,cat despre Easy Carbo daca bagi co2 dupa test nu ii mai vad rostul .

42

MariusMinu A scris:

Macro mai inseamna si azot .PPS-Pro contine si azot

Azotul (N), ca si Oxigenul, Carbonul sau Hidrogenul, sunt considerate "elemente organice de baza"

43

Azi am cumparat si niste neoni albastri. Acum am 24 neoni, 7 corydoras si 4 SAE. Plantele au mai crescut putin, vreau sa mai pun cateva, sper sa pot da drumul la CO2 pe saptamana viitoare, deocamdata fertilizez doar cu EC 1,5 ml/zi. Mi-au aparut cateva alge verzi pe sticla din fata si spate si pe cateva frunze.

44

Gata, am si sistem CO2 de la JBL, mi-au ajuns si plantele si fertilizantul de la domnul Codrut, macro PPS pro, micro Trace Mix, o sa pun jumatate din doza recomandata vreo 2-3 sapt. Vreau sa schimb unul dintre neoane cu ceva mai bun si inca tot nu sunt hotarat ce merge bine cu Philips TLD 830. Ceva recomandari?

45

Depinde citi bani vrei sa investesti. DAca vrei performanta maxima iti recomand Giesemann, Denerle, daca nu poti pune si Osram 865.

PS: eu as schimba si philipsul, e prea galbena lumina aia.

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"

46

Da, poti schimba si 830 pe un 865 sau pe un 965.

47

Inca o poza cu evolutia acvariului meu; fertilizare CO2, micro si macro jumatate din doza zilnica, lumina 8 h/zi.

48

Frumoasa evolutie,esti multumit de reactirul de co2 fliper??? dizolva bine co2-ul??? :noroc  :smoke  :noroc

49

E primul care il folosesc, cred ca dizolva destul de bine.

50

Aha ok,scz daca ai mai scris,folosesti bomba mnu???,si cat costa acest reactor, tu cat ai dat pe el :fbr

51

Am butelie, nu folosesc bomba. Nu stiu cat e reactorul separat, eu l-am luat impreuna cu instalatia, la pachet!

52

Aha,ok ms de raspuns :sok

53

Am un Ph controller de la JBL, la ce valoare ar trebui sa setez Ph-ul? Acum e pe autoPh si la KH 6 imi este setat la 6,9.

54

Am vazut ca uni au setate si valori mai mici ale Ph-ului, dar poate au si KH mai mic, oricum vroiam sa fiu sigur ca e corecta valoarea, mersi!

55

Cateva poze facute ieri:

56

:apl Foarte frumos  :sok

57 Editat de Pop Remus (2012-03-11 19:42)

:apl Foarte frumos  :sok
P.S: rog un admin. sau moderator sa searga unul dintr-e posturi am postat de 2 ori din greseala  :stupid

58 Editat de bixy (2012-04-04 00:24)

Salut!
Am mai facut ceva imbunatatiri la acvariul meu, acum am un filtru extern Eheim 2324 cu incalzitor incorporat, in care am bagat burete, pad si ceramica si se simte diferenta, apa este mult mai curata, e alta filtrare. Plantele cresc vazand cu ochii, folosesc aceeasi fertilizare de la Codrut, Trace Mix si PPS Pro, in fiecare zi.

59

Mie-mi place :apl

60

Frumos  :apl