Re: Acvarist nou
Imi plac mult crengile tale.Ce lemn sunt si de unde le-ai luat? :fok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvarist nou
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Toata lumea ma intreaba de crengi...
Este salcie ondulata. Le am de la un prieten care le-a adus ptr nevasta lui ca sa faca niste ornamente intr-o vaza. Ce a ramas..... am luat eu.
Ar merge o aglomerare de crengi si mai mari si cele existente ,niste plante de suprafata si ici colo anubias.Ar da bine .
Ar merge o aglomerare de crengi si mai mari si cele existente ,niste plante de suprafata si ici colo anubias.Ar da bine .
O sa mai bag crengi (ca mai am )
La plante.....bag ce am in acvariul unde stau pestii: Microsorum, valisneria si niste cryptocoryne.
Aaaaaaaaaa.... gata stiu.In Herastrau gasesc.
Maine ma gasiti in salciile din Herastrau.
Multumesc! Bafta cu proiectul tau! :noroc
A venit filtrul + lampa si i-am dat drumu....
Am bagat ceva plante.......si am mai pus cateva crengi.
Este un acvariu frumos colega :sok Speram ca pe viitor sa vedem și evoluția lui
Este un acvariu frumos colega :sok Speram ca pe viitor sa vedem și evoluția lui
Multumesc!
Nu sunt foarte multumit de ce am realizat......dar vorba ta......sa vedem si evolutia.... :noroc
Foarte frumos ce incerci sa faci !
Un inceput promitator. :sok
Cred ca mergi spre ceva wild, spre sa-ti si iasa.
Bafta!
Arata foarte bine acvariul felicitari...sa ne ti la curent cu evolutia.. :sok
Un inceput promitator. :sok
Cred ca mergi spre ceva wild, spre sa-ti si iasa.
Bafta!
Multumesc!
Da, incerc sa obtin un acvariu biotop. (astea sunt acvariile care imi plac cu adevarat)
P.S.
Multumesc tuturor ptr aprecieri.
Urmeaza poze noi.
Deci:
Au plecat cei 6 Golden Barb si 1 SAE. Datorita alergatului cu plasa prin acvariu, am scos toate lemnele , pe care le-am reasezat.
Au venit 3 melci asasini si ......"vedeta" acvariului: un Guram Lalia frumos, super prietenos si .......dragalas.
Am mai plantat o cryptocorina brown.....
In urma recensamantului, avem: 2 Moon light gurami, 2 Gurami albastri (ca niste balene), 1 Guram galben (femela), 1 Dwarf guram lalia, 1 Oto, 3 Cory, 3 Melci asasini si vreo 40 RCS.
Superb acvariul nou domnule Bogdan dar am o intrebare despre lampa : nu te deranjeaza vizual lampa aceea pentru ca nu are marginile mai lungi incat sa nu vezi o parte din neon ? daca te uiti atent apare intr-una din pozele tale! si-apoi nu e mai fain un bazin cu capac ? adica unul in care nu se depune praful si microbii de exemplu? imagineaza-ti ca stranuti spre acvariu iar apa e un mediu mult mai bine conductor pentru microbi fata de aer! imagineaza-ti altceva stai la etajul 1 si tocmai se dau copacii cu solutii impotriva daunatorilor iar aerul tau conditionat e deasupra bazinului
stiu ca suna ca povestea lui Creanga cu drobul de sare; eu de exemplu mi-am transformat acvariul in mausoleu cu easy carbo asa ca ... orice e posibil!
numai bine,
Sergiu
Superb acvariul nou domnule Bogdan dar am o intrebare despre lampa : nu te deranjeaza vizual lampa aceea pentru ca nu are marginile mai lungi incat sa nu vezi o parte din neon ? daca te uiti atent apare intr-una din pozele tale! si-apoi nu e mai fain un bazin cu capac ? adica unul in care nu se depune praful si microbii de exemplu? imagineaza-ti ca stranuti spre acvariu iar apa e un mediu mult mai bine conductor pentru microbi fata de aer! imagineaza-ti altceva stai la etajul 1 si tocmai se dau copacii cu solutii impotriva daunatorilor iar aerul tau conditionat e deasupra bazinului
![]()
stiu ca suna ca povestea lui Creanga cu drobul de sare; eu de exemplu mi-am transformat acvariul in mausoleu cu easy carbo asa ca ... orice e posibil!
numai bine,
Sergiu
Salut Sergiu, si multumesc ptr aprecieri.
Pozele in care ai vazut neoanele sunt facute de jos. (stand ghemuit) In pozitie normala nu se vad si nici cand stau pe canapea. Am avut acvariu cu capac si mi se pare mai lejer, dar in varianta asta am putut sa jonglez mai bine cu lumina (vezi diferenta fata de ultimele 2 poze )
Nu stau la etj 1. Stau la casa si nici aerul conditionat nu bate spre acvariu.
Acvariul are un "capac" facut din plexi, care se sprijina pe intaritoare. Doar in laterale exista cate 1.5 cm neacoperiti.
Foarte frumoasa vedeta :flove Bafta in continuare !
Merci ^:)^ ^:)^
Domnule Bogdan ... ma simt vinovat deja ... ar trebui sa ma aresteze astia pentru infractiunea de "dat cu parerea" ! dar dac'ar fi asa ... n-ar mai avea cine sa plateasca conform Legii 571/ 2003 (parca) ... sunt curios cati au sa google legea sa vada despre ce-i vorba!
Succes in continuare si iti dau si tie acelasi sfat pe care i l-am mai dat unui Domn pe aici nu te sfii cu pozele; mai fain e sa ai mai multe poze urate decat 10 poze "perfecte"!
Sergiu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvarist nou