21

Re: atentie! feriti-va de Dintisor

dintisor A scris:

in faza cu guppy nu ai avut nim in potriva cafac bijnita p forum ca stiai ca luam si d la tine dar ai tacut ca aveai de casigat si u dar acum ca nu vreau sa mai iau de la u  nu mai este bine ca fac bisnita ca castiga alti si aryna nu

   Fii putin mai atent la text (gramatical), si la context... adica tu chiar faci "bijnita" cu guppy?

22

Re: atentie! feriti-va de Dintisor

Ajunge! Daca e sa fim sinceri, nu prea rezulta cine este deasupra celuilalt din cele scrise de ambii, pina acum. Mai rau este ca, dupa insiruirea invinurilor, ambii au pierdut la capitolul "imagine", cistigatori raminind ceilalti useri, care stiu de acum inainte, cu cine au de a face. Sa fiu iertat dar in astfel de cazuri, cind vina cuiva nu este dovedita fara echivoc, ambii "combatanti" sunt perdanti din start, totul raminind o simpla "sfada", intre persoane care nu-si stapinesc pornirile. Subiect inchis!
   P.S. Am mai declarat si cu alte ocazii: persoana care intra in posesia unui bun, pe cale legala, este libera sa dea orice destinatie acelui bun, chiar in situatia in care l-a primit cadou!!! Mie imi este greu sa calific drept "bisnitar", pe cineva care vinde un bun dobindit prin donatie. Sa fim seriosi, cind donam ceva, nu o facem numai din pornirea umana, ci mai degraba pentru ca acel bun nu ne mai este de folos, poate chiar ne incurca. In ce masura nu mai putem dormi noaptea, stiind ca bunul a urmat o cale neconvenabila noua?

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!