Re: Bine v-am gasit !!
:noroc Nu am mai postat nimic de mult asa ca vin cu un update la nano,iar in cateva zile update la cel de 85 l
Dupa patania cu RCS cand am reusit sa omor ~ 200 sute de RCS cu sprayul de tantari :stupid am cam neglijat nano si si-a facut de cap ,au crescut boschetii unii peste altii dar H.C ala tot refuza sa se intinda ) ,pana la urma cred ca voi apela la glosso,de marsilea m-am saturat .
Acum urmeaza partea cea mai grea pt mine si anume cosmetizarea lui ,daca nu il tund in curand rotala rotundifolia ma va alerga prin casa ...dupa tunsoare sa scot tulpinile ramase si sa replantez varfurile ?(dar am aquabasis si cred ca il fac praf,inainte mergea tehnica asta ca aveam doar pietris) sau sa le tai cam la jumatate apoi astept sa creasca lastarii ?bacopa incepe sa mi-se para cam mare pentru nano ...
Neoni au 2 zile de cand i-am pus ca sa ma mai scape de planariile care s-au inmultit in disperare,in loc sa cresc creveti cresc tot felul de dihanii,sper sa nu apara acei viermisor ca i dau rest ) ...
Am inceput sa am ceva probleme cu didiplisul care s-a innegrit la varfuri ...in rest toate bune si frumoase...femelele RCS vad ca deja au fost montate ,astept iar prima generatie ...
o poza cu anubiasul care se pare ca-i place la lumina ...
09.07.2011 by geo.baj, on Flickr
Un perling timid din partea rotalei ,in poza asta se vede si un fir ratacit de hair alga ))
09.07.2011 by geo.baj, on Flickr
Poza de ansamblu:
09'07'11 by geo.baj, on Flickr
am uitat sa specific ca macrandra a iesit din schema ,nu sa adaptat asa cum mi-am dorit eu desi am ~ 55 lm/l ...cred ca nu a avut CO2 indeajuns !