Re: My small island
poi....pana la urma te-ai hotarat ? cum ramane cu lumina ?
865/830
865/865
sau......?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island
Pagini « 1 … 17 18 19 20 21 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
poi....pana la urma te-ai hotarat ? cum ramane cu lumina ?
865/830
865/865
sau......?
Remus, acum vorbesc serios, da-mi nr. tau de telefon (PM), vreau sa vorbesc ceva cu tine!
Remus, acum vorbesc serios, da-mi nr. tau de telefon (PM), vreau sa vorbesc ceva cu tine!
faci o mare greseala Remus!
Baracuda A scris:Remus, acum vorbesc serios, da-mi nr. tau de telefon (PM), vreau sa vorbesc ceva cu tine!
si eu l-am dat cu ceva timp in urma si acum regret
Baracuda A scris:Remus, acum vorbesc serios, da-mi nr. tau de telefon (PM), vreau sa vorbesc ceva cu tine!
Mai, da' nu-ti vezi de-ale tale?
Eu fac Limba si literatura romana cu profesor nu profesoara
Baracuda ai PM
@costyy pana la urma am ramas cu 1x865 si 1x 830
Eu fac Limba si literatura romana cu profesor nu profesoara
Baracuda ai PM
@costyy pana la urma am ramas cu 1x865 si 1x 830
Ahaaaaaaaaa! Cred ca am inteles: profesorii (barbati) nu au telefoane.
Bada au, dar nu avem noi(elevii) nr de telefoane ale profesorilor de le-am avea vai de capu lor profesori apoi
) nu ar dormii noaptea de noi
Gata Remus, am ris destul si mi-e frica ca dau in plins, citind cum scrii! Hai sa ne intoarcem la acvaristica, macar aici, te prezinti binisor!
Arata destul de bine acele reflectoare langa neoanele cele noi dar nu mi-as fi dorit sa le vad decat peste cateva saptamani puse la acvariul tau. Ai facut modificari prea mari la lumina si in prea scurt timp deci atentie la alge.
Ok Marius sper sa nu dau in alge :pls eu de cand am acvarii NICIODATA NU AM AVUT INVAZIE DE ALGE nustiu cum de am reusit,dar nici nu imi doresc sa vad cum este sa am alge,momentan le tin cam 6-7 pe zii
Nici eu nu am avut prea multe alge pana acum o luna si ceva cand ghici ? am umblat la lumina si am pus mai multi watti pe litru, in acelasi timp am pus si reflectoare mai bune decat cele vechi.
Aha si atunci ai dato-n bara,sper sa nu mi se faca alge
Cam asa ceva...
Foarte suparat.... :scry
:scry cand imi iera lumea mai draga,acvariului pare sa fii cedat fundul sau ceva lipitura cand m-am uitat la acvariu am vazut ca blatul de pal era unflat cu vreo 2mm si imbibat cu apa si picura apa, acum astept sa vad ce v-a fii pana diseara,sper sa fie doar apa cum a curs pe sub el cand am schimbat apa sau mno nustiu,tinetimi pumini va rog :scry :scry :scry
naspa bafta
Foarte suparat.... :scry
![]()
![]()
:scry cand imi iera lumea mai draga,acvariului pare sa fii cedat fundul sau ceva lipitura cand m-am uitat la acvariu am vazut ca blatul de pal era unflat cu vreo 2mm si imbibat cu apa si picura apa, acum astept sa vad ce v-a fii pana diseara,sper sa fie doar apa cum a curs pe sub el cand am schimbat apa sau mno nustiu,tinetimi pumini va rog :scry :scry :scry
ai grija sa nu faci vre-o inundatie
Sper sper doamne ajuta :pls :scry
Pagini « 1 … 17 18 19 20 21 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island