Re: Propunere intalnire 29.09.2012
singura printre persoane de sex tare? aoleu ce ma fac? o sa imi aduc acvariul cu mine sa ma "apere"...
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Propunere intalnire 29.09.2012
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
singura printre persoane de sex tare? aoleu ce ma fac? o sa imi aduc acvariul cu mine sa ma "apere"...
Actualizare lista participanti, in scopul de a-i risipi Irinei temerile, ca in vechea formula nu ar fi in siguranta (oare ce stie ea despre noi?):
acvariidevis (insotit de soacra)
Baracuda
Balamuc MAC (insotit de o vecina)
danutza
danielat
mariana.gulie
aryna
luciana
pasi_une
dana.matei26
sTTTk (insotit de mine)
zvarr (insotit de cineva)
xgrec (neinsotit dar inofensiv)
cichlidzone (de virsta prescolara)
knox38 (insotit de guvernanta)
cipriana01
Luciana
...subsemnata
adevarul ca stiu de cazuri in trecut de violenta cauzata de hoardele de acvaristi. :noroc
s-au folosit bombe de co2 ,melci asasini ,si masculi de beta aruncati in public
abia astept sa ne vedem acolo! Florin, multumesc de invitatie!
Din cauza unor turbulente .. eu nu o sa mai pot ajunge .. Imi pare rau , data viitoare ma las cinstit de nea' Baracuda , ca tot m-a botezat :noroc . Distractie placuta !
Vin si eu. :fok
Din cauza unor turbulente .. eu nu o sa mai pot ajunge .. Imi pare rau , data viitoare ma las cinstit de nea' Baracuda , ca tot m-a botezat :noroc . Distractie placuta !
oare nu ai putut sa ajungi din cauza celor 2 culori? ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Masa este pregatita si asteapta pasionatii sa ajunga ;-)
mama ei de masa ca s-a inchis pe la 2 din noapte ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Intilnirea a avut loc, ne-am simtit excelent (sper) si numarul participantilor a fost unul record, de cind particip eu.
Poza 1, de la stinga, la dreapta: lucian (Lucian), ALFYY (Alfred), Baracuda (Radu), acvariidevis (Florin), ciprian01 (Ciprian), cichlidzone (Eugen), danielt (Daniel), Seachem (Lucian), visiniu (George), sTTTk (Gabi).
Poza 2 de la stinga, la dreapta: aryna (Irina), lucian (Lucian).
Poza 3 de la stinga, la dreapta: sTTTk (Gabi), Ancistrus (Cristi), visiniu (George).
Celelalte sunt situatii diferite.
P.S. In poza 3, sTTTk (Gabi) are o expresie istorica! Tocmai hotarisem unanim, sa-i schimbam, nick-ul in "corydoras", pentru ca sta la toate intilnirile, linga Ancistrus (Cristi), formind un biotop.
Multi au zis ca i se trage de la aburii din recipientele, linga care s-a asezat strategic
Eu unul, il suspectez ca si-a tras unul din furtune, sub masa, asa se explica ca nu a coamandat decit o bere... restul si l-a oferit gratis, pe sub masa
A fost o intruniredevis super :noroc
P.S. In poza 3, stttk (Gabi) are o expresie istorica!
M-am uitat acum mai atent... cred ca a vrut sa ma muste
Frumoase poze si mai ales frumoasa intalnire. Oameni exceptionali si multe discutii interesante.
p.s: de muscat, nu prea musc, dar am un latrat...
Excelente pozele... iar nr. 3 este geniala. :apl
Intalnirea a fost de nota 20, asa cum deja a devenit o regula. Aceasta cu un mare +, datorita numarului celor care au participat. Am o presimtire ca la urmatoarea vom si mai numerosi. :sbr
Excelente pozele... iar nr. 3 este geniala. :apl
Intalnirea a fost de nota 20, asa cum deja a devenit o regula. Aceasta cu un mare +, datorita numarului celor care au participat. Am o presimtire ca la urmatoarea vom si mai numerosi. :sbr
Georgica, era de la CO2 tata ^:)^
Corect !!!
Excelente poze, exact cum a fost si atmosfera! abia astept reluarea/revansa
Felicitari pentru reusita. Regret ca nu am avut posibilitatea sa particip...poate data viitoare. Va salut pe toti!
la cat de frumos a fost, ar trebui sa facem mai des :noroc
la cat de frumos a fost, ar trebui sa facem mai des :noroc
Da ar fi bine,ne m-ai relaxam un pic printre voi :apl
Recunosc in ultima poza vorbeam cu domnul Radu despre co2-ul din bere ^:)^ ^:)^ ^:)^ George stie ^:)^ ^:)^ ^:)^
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Propunere intalnire 29.09.2012