babanukriss A scris:la etajul 2 nu e sus tare , am mai zugravit et 1 si parteru
) cand veneam de la peste bagam in vana crapalaii si dadeam drumu la apa rece peste ei si adormeam de oboseala de la drum si ma trezea soneria:))
Sunt pescar profesionist si iti zic sincer ca nu prea procedezi corect..de obicei nu numai in acest proiect.
1.De ce ai tu in apatament o vana imensa?
2.Daca ai adus crapii acasa de ce i-ai baga in vana,sa torni apa rece peste ei ,sa-i lasi sa isi revina?In loc sa ii lasi sa moara si sa-i cureti.
3.Cum sa dai drumu la apa si apoi sa adormi?
Inteleg ca vecinii stiu ca nu esti pe treaba ta.
Ce nu inteleg este stilul nostru romanesc ,in care toti suntem atotstiutori si mai ales marsavi. In loc sa linistim omul....sa nu faca vreo prostie grava ,noi.....il ambitionam in renumitul "n-ai curaj ,sa mori tu!"
Cei care il incurajeaza ,de ce nu incercati voi mah?Astia de vrei sa bateti recorduri si nimic nu vi se pare imposibil.E usor sa stai cu c--u in fotoliu ,faci o schita ,dai scan ,si apoi astepti...poate iese...dar la altu nu la mine.
|Din punctul meu de vedere sunteti aia care vedeti un om nebun ,ii dati o arma in mana si il invitati apoi in coafor si ii spuneti ca aia au ceva cu el.
NU stiu poate exegerez eu dar atat ipocrizie ca in Romania rar.
Reiese clar ca omul nu-i pe treaba lui ,si nu o zic cau rautate sau ceva babanu ,dar in loc colegii sa incerce sa te faca s aintelegi ca nu e ok ce faci pentru ,tine ,familie si vecini ...unii dintre ei: hai frate!!!!!!!!nu ai curaj!!!!!!!te ajut eu!!!!!uite schita buna aici!!
Si daca omul face proiectul si logic...se va intampla un accident....vad comentarii din partea voastra:frate ,ce nebun!!ai vazut mah ca nu a iesit????ah,scuze am calculat gresit!!!!eu ti-am zis ca e riscant!!!!
In acest post am vorbit in general ,fara sa dau exemple sau cu nici o directie la unele persoane,insa daca unii se simt lezati....aveti dreptate despre voi e vorba.
Gratis nu exista,ieftin nu rezista