21

Re: Emotia detaliului

Nu vad nimic gresit in afirmatia aia, nu inteleg de ce o tot bolduiesti, pe ici, pe colo big_smile

22

Referitor la pietre, le-am ales cu un prieten care are acelasi hobby, doar ca de vreo 20 de ani in plus fata de mine.
Teste efectuate la fiecare pentru a depista prezenta calciului, mai mult, informatiile privind geomorfologia lor confirmate de un geolog de meserie.

Sper sa nu fi scris ceva eronat ca sigur mi-o "iau"!

23

danielt A scris:

Nu vad nimic gresit in afirmatia aia, nu inteleg de ce o tot bolduiesti, pe ici, pe colo big_smile

http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … denta-lor/
   Dupa ce citesti, ai la dispozitie o singura reactie... sper sa fie cea, la care ma gindesc eu... wink

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

24

Cateva mici retusuri...

25

Pai si cu ghiveciul ce ai facut? :omfg

26

Ghiveciul, unde-i dom'le ghiveciul?  big_smile
Buturuga aia, nu stiu dar parca sta bine acolo ... mai incerca sa o mai pozitionezi si altfel.

27

Technics A scris:

Ghiveciul, unde-i dom'le ghiveciul?  big_smile
Buturuga aia, nu stiu dar parca sta bine acolo ... mai incerca sa o mai pozitionezi si altfel.

E singura pozitia in care sta fixa, sprijinita pe niste ramuri. Daca schimb alta latura, nu are stabilitate.
In plus, exact deasupra are acea despicatura ca o scorbura. Cum am inceput sa pun niste jawa moss pe ea, care sper sa se mai intinda, impreuna cu niste plantute pe langa ea o sa arate altfel.
Nu vreau sa fortez cu plantat in exces din prima, mai ales ca inca nu exista dotarile necesare, dar sper sa aiba o alta forma mai incolo.