Re: LOCUINTA NOUA
Merci de sfat,cred ca am sa fac ce miai spus
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Merci de sfat,cred ca am sa fac ce miai spus
Urmeaza sa postez niste poze cu pesti ,ceva mai noi . :fp
Daca a obtinut fonduri de la UE !!! Uite purigen-ul ,uite carbune.Ce sa mai zici domnule? Oi,vaci,pesti si o galeata de vin sa fie setul complet.Mai bagi in acvariul ala multi bani nenica? Sau vrei sa vinzi tot intr-o buna zi si sa iti cumperi masina cu cat ai investit?
eu sunt doar curios de unde achizitionezi tu toate rezervoarele,canistrele astea...cu nu prea am vazut prin magazine asa ceva...
Sau vrei sa vinzi tot intr-o buna zi si sa iti cumperi masina cu cat ai investit?
Draga domnule, atunci cand avem o pasiune si dorim sa obtinem rezultate, nu ne mai gandim la bani. Indiferent cum s-ar numi acea pasiune...
eu sunt doar curios de unde achizitionezi tu toate rezervoarele,canistrele astea...cu nu prea am vazut prin magazine asa ceva...
Din cate stiu, sursa este un coleg de-al nostru... nu o sa iti spun cine, te las sa faci "sapaturi".
Johnny eu propun sa aplici pentu un job de CO la apanova ca sa ai inveti si pe baietii de acolo ce inseamna cu adevarat filtrare
. Nu de alta dar sa beneficiem si noi dupaia de o apa filtrata la standarde, nu ca acuma...
P.S: nu iti divulga sursele... oamenii sunt rai si invidiosi...
hai mah,nu fi rau... :fcry
eu chiar apreciez ce face johnny cu banii lui,decat sa ii dea pe alte prostii...(cred ca la fel il incurajeaza si sotia :stupid (cum ne incurajeaza pe toti de fapt
Pai ce eu nu il incurajez? Si uite ca sa nu ma mai faci rau Octaviane ai recomand lui johnny sa isi faca un sump cu care sa inlocuiasca canistrele, si cu siguranta va putea tripla cantitatea de medii pentru filtrare.
vezi tu,o sa fie mai nasol cu sump...ca sa presupunem ca are si el in plus cateva milioane luna asta si daca sumpul e plin ca sa faca,sa isi mai faca un sump?!asa de o canistra doua in plus se mai gaseste loc,dar de sump mai greu
eu nu ti-am zis tie ca esti rau,dar acum daca te-ai simtit... :- ziceam de visiniu ca ma pune sa fac pe arheologul...
Daca nu precizezi si tu pe cine faci ''rau'' era normal sa se inteleaga ca ultimul care a postat, off Octaviane, unde dai si unde crapa.
Eu zic sa nu mai fim off-topic si sa il lasam pe johnny sa ne mai prezinte invovatii din lumea filtrarii
La sump nici nu ma gandesc,Initial am vrut sa mi fac dar am renuntat,umezeala ,galagie..Inovatii in lumea filtrarii nu fac eu,eu decat incerc sa fac apa mai buna si mai curata,evident la pesti mei.Fiecare face ce crede de cuvinta,Sper ca ultima canistra sa se termine si cu materiialul filtrant. STTTK te vad eu pe tine cum o sa bagi bani in filtrare mai mare :pp
Ce pot spune despre apa din bazin ,ca da am ajuns sa imi placa mie cum este Curata Lacrima si evident la ca mancare le dau ,mai ales carne si pesti sunt destui de mizerabili.Deci multumit dar lung drumul pana aici. :sok
Exista servetele speciale de sters pestii la gura
Unde Dl Ancistrus ,sa merg sa cumpar si eu 2 pachetele :stupid
Ma asteptam sa spui "pachetele"... sa stii ca se vand la bucata
Ma faci sa rad esti tare
Daca cumpar promit ca iti ofer si tie un pachet.
Este T cu virgula , :pp
Azi am reusit sa intru in posesia de doua reductii cu robineti la rezervor din plastic,sper ca zilele ce urmeaza sa il montez.
Se gasesc de cumparat de la magazin de irigati .mult mai multe si la preturi bune
Daca nu te superi ne spui pretul si citi litri au.multumesc.
Pagini « 1 … 12 13 14 15 16 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA