1

Subiect: PetExpo 2013

In acest weekend are loc PetExpo, cel mai asteptat eveniment dedicat animalelor de companie, la Romexpo, in pavilionul C6.

Locatie:
- Romexpo, pavilionul C6

Programul evenimentului:
- Vineri (31.05.2013) 10:00 – 18:00
- Sambata (01.06.2013) 10:00 – 18:00
- Duminica (02.06.2013) 10:00 – 16:00

Bilete:
- Adulti: 10lei
- Elevi, pensionari: 5lei
- Copiii sub 5 ani: gratuit

Acces:
- Accesul vizitatorilor se face pe poarta C a Romexpo.

Expozitia:
Dupa marele succes inregistrat in 2010 , 2011 si 2012, cand la PetExpo au venit in total mai mult de 27.000 de vizitatori, editia din 2013 vine cu cel mai dinamic PetExpo de pana acum.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale. Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele, precum si numerosi crescatori care aduc la targ animale de toate tipurile, rasele si marimile pe care tu le poti admira sau chiar lua acasa.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni.

Arena PetExpo:
Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Nu te vei plictisi niciun moment asistand la numeroasele demonstratii care vor avea loc pe parcursul targului si chiar vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat participand la diverse concursuri.

- Demonstratii de dresaj spectaculoase;
- Prezentari de rase de caini;
- Prezentari de rase de pisici;
- Prezentari de moda;
- Concursul “Cel mai mancacios catel” pentru toti cateii prezenti;
- Concursul “Traseu cu obstacole” pentru toti cateii prezenti;
- Concursuri surpriza.

Multi vad, putini cunosc !

2

Re: PetExpo 2013

Ca si feedback despre petexpo 2013 : din punct de vedere acvariatic a fost total dezamagitor, nu erau decat 3-4 acvarii si alea vai de mama lor.

Multi vad, putini cunosc !

3

Re: PetExpo 2013

Gabi, din pacate tin sa-ti dau dreptate in cea ce priveste acvaristica de la pet expo 2013, este de toata jena, pacat.

4

Re: PetExpo 2013

Pacat ca se "rateaza" astfel de evenimente, pentru acvaristica din Ro.

Re: PetExpo 2013

ideea este ca acest targ si-a batut joc de expozantii de acvaristica la primele evenimente, a trebuit carata apa pe scari si aici vb de sute poate chiar mii de litri, nu au oferit 2-3 zile avans pt pregatirea acvariilor, au fost targuri organizate in cort cand afara erau 35 de grade si asa mai departe, ce se intampla acum este rezultatul acestor experimente de targuri.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

6

Re: PetExpo 2013

Ai perfecta dreptate domnu Florin. Oricum toata organizarea de acolo avea un aer de ''balci'', iar singurul capitol la care au stat foarte bine a fost cel al pliantelor impartite cu forta  mad. Nu ar trebuii sa ne mai mire nimic. Avem in tara banci, farmacii si shawarmerii cu nemiluita insa o gradina zoologica buna NU, un patinoar bun NU, expozitii bune NU, teatre bune NU, dar avem parcuri supra-aglomerate care mai nou au inceput sa fie si defrisate  sad; restul este no comment.

Multi vad, putini cunosc !