Re: LOCUINTA NOUA
Cu rezervoarele astea doua am trecut stafeta de peste 100 litri material filtrant la un bazin de 640 litri .Sper sa termin cu filtrarea. :omfg
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cu rezervoarele astea doua am trecut stafeta de peste 100 litri material filtrant la un bazin de 640 litri .Sper sa termin cu filtrarea. :omfg
Cu rezervoarele astea doua am trecut stafeta de peste 100 litri material filtrant la un bazin de 640 litri
.Sper sa termin cu filtrarea. :omfg
Chiar ma gandam sa te intreb la ce capacitate de filtrare ai ajuns.
Da cam atata momentan. :sok
Renunt la incalzitoarele interne fluval,pentru a mai face ceva loc.Si am luat 2 externe de 300 w ,si o pompa externa sa pot lega cele doua canistre .
Maine sper sa pun in functie cele doua filtre. :apl
Nu stiu cat de bune sunt incalzitoarele,dar miau placut cum arata
Am auzit si de bine si de mai putin bine in cea ce priveste modelul asta de incalzitor, dar pana la urma conteaza si de cum ai norocul
Pai din doua sper sa mearga macar unul. Am mers cu doua fluval E 350w amandoua.Si chiar mergeau bine dar vreau sa fie mai liber in bazin.
Miam luat pompa care are un debit mai mic 1200 litri ora ,cea veche o sa o folosesc sa schimb de apa (sa scoata apa din bazin mai repede este un eheim 2000 plus)Sper sa mearga mai repede schimbul de apa .
Am reusit si am pus in functie cele doua rezervoare,cam greu cu amorsarea. Am pus niste stability sa se cicleze mai repede.
Fiind in concediu m-am apucat sa monterz incalzitorul extern ,cu ocazia ca trebuia sa inlocuiesc si becul de la uv mi-am curatat si eheim.Avea in el destul de multa mizerie .Incalzitorul am montat decat unul pe retul de la uv ,cam inghesuit dar nu mai am loc. Scuze de calitatea pozei.
Mam tot saturat sa car galeti de apa de la acvariu la baie la schimburi de apa si am zis ca imi usurez un pic treba .Macar sa uit de dureri de spate Avand pompa cea veche eheim 2000+ si neavand ce face mam apucat de treba ,la celalat eheim am pus un singur tur din acvariu apoi cu o piesa Y leam despartit in doua intrari in filtru.La cel de al doilea nu apucasem sa fac la fel dar cu ocazia asta am facut identic .Si un retur lam legat la pompa,miam legat robineti doi ca sa pot face repede jonctiunea si miam luat 10 metri de furtun .Mai aveam acasa mai demult un timer programabil electronic ,ma va ajuta ca sa stiu in cata apa sa scot din bazin si in ce timp,decat dau un impuls si la sfarsit se va opri ,Momentan va fi semiautomat dar incet sper sa il pun la punct.
Azi am facut primul schimb de apa cu pompa ,Pot sa zic ca da a fost mult mai usor :sok ,Am sa pun cateva poze cu pompa si schimb de apa.Scos 120 litri apa ca timp a durat 6 minute,eu zic ca este super.
Pompa de evacuare apa ,acvariu se golea repejor
Cateva poze cu Chitalele stanga Femela Dreapta Masculul si Arowana
Arata foarte bine :apl
Pompa (eheim) este galagioasa? As vrea sa pun una pe lampa UV...Iti dau nota 10 la filtrare colegu :noroc
Merci frumos,Asta Eheim 2000 + sa stii ca nu este ,cea care am luat o mai noua este (se aude vibrand,am incercat de toate cu ea dar tot asa se aude) este Eheim 1250.Dar poate o sa fie mai silentioasa mai incolo
Am reusit si am montat si cel de al doilea incalzitor ,mia dat ceva bataie de cap Lam pus dupa iesirea din chiller si intrarea in pompa de recirculare .Singurul loc care il aveam disponibil.
Am facut o scurta vizita la Ionut,foarte frumos acvariul,pestanii DAR...........ai doar 7 filtre externe,eu zic ca mai trebuiesc adaugate cel putin 2 :hug
Multumesc de vizita ^:)^ Cred ca ai dreptate ,poate va veni mosul si la mine .Am sa vb cu el sper sa mai aibe ceva in sac
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA