341

Re: LOCUINTA NOUA

Cu rezervoarele astea doua am trecut stafeta de peste 100 litri material filtrant la un bazin de 640 litri lol .Sper sa termin cu filtrarea. :omfg

342

johnny A scris:

Cu rezervoarele astea doua am trecut stafeta de peste 100 litri material filtrant la un bazin de 640 litri lol .Sper sa termin cu filtrarea. :omfg

Chiar ma gandam sa te intreb la ce capacitate de filtrare ai ajuns.  big_smile

343

Da cam atata momentan. big_smile  :sok

344

Renunt la incalzitoarele interne fluval,pentru a mai face ceva loc.Si am luat 2 externe de 300 w ,si o pompa externa sa pot lega cele doua canistre . big_smile

345

Maine sper sa pun in functie  cele doua filtre. :apl

346

Nu stiu cat de bune sunt incalzitoarele,dar miau placut cum arata lol

347

Am auzit si de bine si de mai putin bine in cea ce priveste modelul asta de incalzitor, dar pana la urma conteaza si de cum ai norocul  big_smile

348

Pai din doua sper sa mearga macar unul. lol Am mers cu doua fluval E  350w amandoua.Si chiar mergeau  bine dar vreau sa fie mai liber in bazin. big_smile

349

Miam luat pompa care are un debit mai mic 1200 litri ora ,cea veche o sa o folosesc sa schimb de apa (sa scoata apa din bazin mai repede este un eheim 2000 plus)Sper sa mearga mai repede schimbul de apa . lol

350

Am reusit si am pus in functie cele doua rezervoare,cam greu cu amorsarea. roll Am pus niste stability sa se cicleze mai repede.

351

Fiind in concediu m-am apucat sa monterz incalzitorul extern ,cu ocazia ca trebuia sa inlocuiesc si  becul de la uv mi-am curatat si eheim.Avea in el destul de multa mizerie .Incalzitorul am montat decat unul pe retul de la uv ,cam inghesuit dar nu mai am loc. big_smile Scuze de calitatea pozei.

352

Mam tot saturat sa car galeti de apa de la  acvariu la baie la schimburi de apa si am zis ca imi usurez un pic treba .Macar sa uit de dureri de spate  big_smile Avand pompa cea veche eheim 2000+ si neavand ce face mam apucat de treba ,la celalat eheim am pus un singur tur din acvariu apoi cu o piesa Y leam despartit in doua intrari in filtru.La cel de al doilea nu apucasem sa fac la fel dar cu ocazia asta am facut identic .Si un retur lam legat la pompa,miam legat robineti doi ca sa pot face repede jonctiunea si miam luat 10 metri de furtun .Mai aveam acasa mai demult un  timer programabil electronic ,ma va ajuta ca sa stiu in cata apa sa scot din bazin si in ce timp,decat dau un impuls si la sfarsit se va opri ,Momentan va fi semiautomat dar incet sper sa il pun la punct. big_smile

353

Azi am facut primul schimb de apa  cu pompa ,Pot sa zic ca da a fost mult mai usor  :sok ,Am sa pun cateva poze  cu pompa si schimb de apa.Scos 120 litri apa ca timp a durat 6 minute,eu zic ca este super. big_smile

354

Pompa de evacuare apa ,acvariu se golea repejor lol

355

Cateva poze cu Chitalele stanga Femela Dreapta Masculul si Arowana

356

Arata foarte bine :apl
Pompa (eheim) este galagioasa? As vrea sa pun una pe lampa UV...Iti dau nota 10 la filtrare colegu :noroc

357

Merci frumos,Asta Eheim 2000 + sa stii ca nu este ,cea care am luat o mai noua este (se aude vibrand,am incercat de toate cu ea dar tot asa se aude) este Eheim 1250.Dar poate o sa  fie mai silentioasa mai incolo lol

358

Am reusit si am montat si cel de al doilea incalzitor ,mia dat ceva bataie de cap  mad Lam pus dupa iesirea din chiller si intrarea in pompa de recirculare .Singurul loc care il aveam disponibil.

359

Am facut o scurta vizita la Ionut,foarte frumos acvariul,pestanii DAR...........ai doar 7 filtre externe,eu zic ca mai trebuiesc adaugate cel putin 2 :hug

360

lol  Multumesc de vizita  ^:)^  Cred ca ai dreptate ,poate va veni mosul si la mine  .Am sa vb cu el sper sa mai aibe ceva in sac lol