Re: Acvariul meu
Frumos si eu de cate ori m-am chinuit cu didiplisul si fara nici un rezultat mereu sa topit am lasato balta
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 55 56 57 58 59 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Frumos si eu de cate ori m-am chinuit cu didiplisul si fara nici un rezultat mereu sa topit am lasato balta
asa de jos tunzi?!avand in vedere inaltimea de 20 ma gandesc ca au ramas pana in 4-5cm de planta,asa-i?!
interesanta povestea ta,si eu am trecut prin d-astea(de fapt cred ca toti am trecut),dar eu am fost mai tare decat tine,am spalat pietrisu inainte,dar dupa o juma de ora cand am vazut cum e apa l-am si aruncat
Frumos si eu de cate ori m-am chinuit cu didiplisul si fara nici un rezultat mereu sa topit
am lasato balta
Mersi! Cred ca din cauza duritatii cam mari pe care o ai in bazin... In rest nu e chiar asa pretentioasa.
asa de jos tunzi?!avand in vedere inaltimea de 20 ma gandesc ca au ramas pana in 4-5cm de planta,asa-i?!
interesanta povestea ta,si eu am trecut prin d-astea(de fapt cred ca toti am trecut),dar eu am fost mai tare decat tine,am spalat pietrisu inainte,dar dupa o juma de ora cand am vazut cum e apa l-am si aruncat![]()
![]()
In spate vreo 6 cm, iar in fata 4 cm. Am taiat-o un pic inclinat sa para mai bogata Nu e jos deloc, pentru ca la urmatorul trimming o tai la 10 cm in partea din spate...
Doi dintre puii de "arici" au inceput sa creasca... de al treilea nu prea imi place ...nu vrea sa manance
...de cate ori intreba cati de "i" sau de "a" sunt, la revedere poza,,,
Unde ???
In tentativa de gazon ...utricularia graminifolia (UG) a facut cunostinta cu talentul meu de frizer
a iesit cam sifonta, tunsa in scari
Sa inteleg ca nu ai curaj sa te risti cu o poza
Da da....asteptam :- :- :-
De poze ziceam si eu...
Din pacate am probleme grave cu alga bba asta e singura alga de care inca imi este frica...Trebuie sa-mi infrang frica...deocamdata alga ma bate mar
. Si ca sa fie treaba clara am ramas si fara easycarbo
Daca taceai,filozof ramaneai
Cum ce bunatati ai ademenit BBA-ul ???
Fenteaz-o si tu din photoshop
si eu am ceva probleme cu bba-u',aveam putin dar de cand am scazut fertilizare la jumate plantele merg bine(cred ca am si un boboc de blixa,ca nu prea seamana a frunza) dar bba-u' s-a dublat(daca nu mai mult).
ce merge foarte bine la alga asta este (supra)dozarea de EC direct pe ea cu filtrele si pompele oprite si lasat putin asa si dupa doua sedinte deja se albeste.am incercat eu :sok
bafta
Daca taceai,filozof ramaneai
![]()
Cum ce bunatati ai ademenit BBA-ul ???
Fenteaz-o si tu din photoshop
Photoshopu' inca nu l-am descarcat bunatati gaseste ea si in bazine fara fertilizare dar la mine
si eu am ceva probleme cu bba-u',aveam putin dar de cand am scazut fertilizare la jumate plantele merg bine(cred ca am si un boboc de blixa,ca nu prea seamana a frunza) dar bba-u' s-a dublat(daca nu mai mult).
ce merge foarte bine la alga asta este (supra)dozarea de EC direct pe ea cu filtrele si pompele oprite si lasat putin asa si dupa doua sedinte deja se albeste.am incercat eu :sok
bafta
Stiu de metoda cu supradoza de easycarbo dar momentan am ramas fara...eu puneam doar 2 ml zilnic. Nu prea am avut probleme cu alga asta in trecut (doar de vreo doua ori) si acum m-a cam luat pe nepregatite. Dar ma pregatesc eu, nu-i bai Multumesc!
Varfurile de didiplis la 10 zile de la trimming...deja sunt in 4-6 frunze...Am scos pietrele pentru ca le suspectez de aparitia bba, ceva probleme intre silicati si fertilizantul macro, in special cu nitratii. Am citit undeva, dar nu mai retin unde
Este a nu stiu cata oara cand patesc treaba asta... si mereu coincide cu perioada cand am bagat pietrele alea in acvariu
M-am lamurit...imi trebuie ceva pietre dedicate.
imi trebuie ceva pietre dedicate
ne uimesti cu ceva?!
cum ziceia ca se numesc pestisorii aia ai tai,ca tare frumusei mai sunt?!cat de mari cresc?!
Prima grija este sa schimb neoanele. Pestii se numesc tetra amandae, cresc la 2 cm sau cam asa.
elis A scris::apl Frumos ! Creste UG tare, de la ultima poza. Pietrele le-ai colorat ?
Multumesc! Este din setarile aparatului foto...
Doamne ce bine arata! Bravo!
:apl Marius ,acvariul tau arata foarte bine si fara pietre ...cand ma uit didiplis, la culoarea macandrei, nici ca ma mai intereseaza pietrele .
Pagini « 1 … 55 56 57 58 59 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu