Ancistrus A scris:viorelolt A scris:Liniile respective sunt de pe-afara si m-au costat in jur de 20 euro perechea (cu taxe cu tot). Lasand de-o parte pretul pe care l-am platit eu, mai analizati un pic produsul si sa-mi spuneti si mie in care petshop este asa ceva de vanzare la 1-3 lei ca parca mi-as mai lua si eu cativa.
viorelolt A scris:catalos A scris:sper sa nu ma insel, insa cred ca toate exemplarele dtale sunt intr-un petshop in zona magazinul obor, si culmea - la preturi acceptabile 
felicitari
Raspunsul meu este: cine are ochi, sa vada!!! 
Deci cum e pana la urma?
Rugamintea mea catre dvs. ar fi sa nu mai umpleti aceasta pagina cu discutii off.
Pentru investigatii, curiozitati, observatii, altele decat cele care fac obiectul acestei postari , va propun sa va deschideti un topic special. Multumesc pt. intelegere...
Ca sa nu va perpeliti de curiozitate, va spun ca da, pestii din acel petshop sunt de la mine, insa exista niste mici - mari diferente intre ce am dat de-acasa si ce am dat acolo. Pe de alta parte cine a fost sa-i vada a putut (si poate) constata ca sunt amestecati cu guppy comunitari. Oare asta conteaza?
De asemenea, rog administratorul forumului sa stearga aceste ultime doua postari. Multumesc.