Re: Acvariul meu
superb!
ai treaba
:apl
Va multumesc!
ce cauta marsilea acolo?
oricum e the best!!!! :apl se cauta astea la concursuri, numai sa ai grija sa minti in legatura cu fertilizantii, sa bagi o firma ceva , ca altfel... nu te vad bine
traim in Ro! Ti am spus de anul trecut ca vei reusi, daca ar fi perseverenti toti ca tine, i am face varza pe cei de afara. Bafta!!!
Mersi! Marsilea initial era doar intre pietre, dar a plecat "la plimbare" si am zis sa o las sa-si faca de cap, in felul asta arata si un pic mai wild ca inainte prea le delimitam (fiecare cu tarlaua ei ). De fertilizare nu ma dezic pentru un premiu...sau mai bine zis nu sunt dispus sa mint (si toata lumea sa stie asta) doar ca sa urc cateva pozitii in clasament...am pus parantezele de mai sus penrtu ca deja cam toata lumea ma stie ca merg cu PPS pro si Trace mix, deci nu tine...
Perseverent nu sunt doar eu, mai sunt si altii..unii chiar mai perseverenti decat mine
...Mariuse !!!!!...ma dai gata cu utricularia !!!!
Inca n-am mai vazut pe la noi un gazon asa de fain si "proaspat"(daca pot sa-i spun asa) de utricularia
Toata stima, pt ceea ce realizezi :sok :sok :sok
Felicitari :apl :apl :apl
Mersi! M-am chinuit tare mult cu acest gazon, adevarul ca si mie imi place cum arata acum, dar cati nervi mi-a facut aceasta plantuta numai eu stiu...Dar cu rabdare :smoke si nervi de otel am reusit. :noroc
daca intri in primii zece, dau scris ca iti fac cadou 4 neoane dennerle
Vrei sa-mi strici socotelile in bazin? Pai daca umblu la lumina m-am ars
Sa ies in primii 10 n-am nici o sansa anul asta (vorbesc de IAPLC).