Niste vorbe mari si un post foarte lung din partea cuiva care pretinde ca nu se poate concentra sa citeasca mai mult de cateva randuri, dar departe de mine sa incep o polemica in sensul asta.
Cat despre subiectul discutiei:
footix A scris:Donez pui sajica 1,5-2 cm. Bucuresti s6. Cei interesati sa-mi dea pm.
scris pe 13.03.2014, pe acvariu.ro
kazaku A scris:Ai mei cresc pe zi ce trece tot mai mari.
post scris pe 20.03.2014 pe acvariu.ro.
kazaku A scris:Pachet pesti:
5 hoplo 7-12cm
3 gurami 7-10cm
2 terneti 5-6cm
1 molie neagra
1 xipho
1 labeo bicolor
1 scalar argintiu 3-4cm
Toti 25 lei
Ciclide africane
Pereche hemichromis lifalili depunatori 25lei
Ciclide americane
Pui sajica 1, 5- 2cm 3lei buc sau 15lei 6buc.
ACCEPT SI DIVERSE SCHIMBURI
post scris de tine in 04.04.2014, pe acest forum.
Sa inteleg ca astia sunt cei 6 cm pana la care au crescut ??
Ceea ce omiti tu Lucian, e faptul ca peste 90% dintre useri sunt aceeasi pe toate forumurile de acvaristica din tara asta. Si e foarte usor sa faci o corelare intre ce doneaza unu pe un forum si ce vinde altul pe acvariidevis.ro . Sau in cazul de fata, acelasi forum.
Si pentru ca tot vorbim de cultura generala, stii cu ce se mananca P. Nicholsii si kribensis?? Ca ai fost primul care a trimis pm ca vrea pestii astia saptamana trecuta. Sau vroiai sa ii ingrasi si pe astia (imaginar bineinteles, ca doar ai antecedente) si apoi sa ii dai la un pret nesimtit de mare comparativ cu pretul de achizitie????
Repet, faci ce vrei cu pestii primiti donatie, dar asta nu inseamna ca nu esti nesimtit daca ii vinzi(caz ipotetic). In aceeasi oala se regasesc si cei care cersesc o donatie si apoi scot la vanzare niste lucruri, aici in incadrez pe initiatorul topicului.
Din pacate, si imi asum cele scrise in posturile mele, multi dintre utilizatorii acestui forum sunt doar oameni de afaceri, samsari, sau incepatori dornici de afirmare. Asa apar posturile la finalul carora regasim exprimari de genul: "parerea mea de incepator, asteapta parerea celor cu experienta".
Iar forumul se va duce de rapa daca nu se iau masuri urgente in privinta samsarilor.
Unde esti tu Baracuda ?????????