Re: tudor 103

De ce vrei sa se stearga nr de telefon,ai probleme si cu altii?

22

Re: tudor 103

Bobi Brasov A scris:

De ce vrei sa se stearga nr de telefon,ai probleme si cu altii?

   Este dreptul lui, nu al tau Bobi, sa posteze sau nu telefonul lui personal! Nu il cunosc dar mi se pare urat sa faci publice date personale fara acordul persoanei in cauza!

Re: tudor 103

Prietenul meu e off-line,pacat

Re: tudor 103

Ti se pare urit,de ce,unde este transparenta,nene?

Re: tudor 103

Mi se pare corect,/dpdv(moral) sa afisez nr de tf care nu sunt incorecte,daca ti-e ti se pare altfej,baneaza-ma.  :noroc

Re: tudor 103

Am vrut sa spun al persoanelor incorecte,o fi vre-o frauda?

27

Re: tudor 103

Bobi...tu ai deschis subiectul...deci cred ca raspunsul se afla in intrebare. Banuiesc ca merita dezvoltarea subiectului din moment ce ai pornit discutia.
plus ca limbajul colorat al "paratului"  merita atentie...

Re: tudor 103

Nenea d.m nu te cunosc,dar asta nu inseamna ca nu te respect!vind osmozor dennerle 130,100 lei(nene moca,memrana cica in stare buna(vrajeala cind una noua e 276 lei in medie) folosita doar 5 luni(membrana trebuie tinuta umeda)pai sa nu te apuce dracii!

29

Re: tudor 103

Bobi, voi doi ati incheiat vreo tranzactie pana la urma? Daca nu, nu-si are loc nicaieri acest feedback, cu atat mai mult ca se refera la o tranzactie din afara forumului!

30

Re: tudor 103

oooh Bobi...cred ca nu m-ai inteles bine. Eu nu am negat nicicum Dubiosenia si Neseriozitatea tranzactiei cu domnul "parat", amuzamentul meu face referire la Jegul pe care il toarna invinuitul in capul Oricarei pareri diferite de cea a dumisale.

Re: tudor 103

Problema e ca ,noi 2 aica eu eu si cu tudorica103 faceam o chestie( a se citi tranzactie) si nu a
iesit pentru ca molldoveanu(a se citi tudor 103) vinde o chestie pe care nu o cunoaste(vrajeala) la un pret de nimic(dubios) si se da si ranit(nu cunosc,nu am folsit-o de mult etc)Din pacate pentru maestru Tudor103 sunt altii care citesc si care cunosc(moldoveanu meu mic de la iasi)

32

Re: tudor 103

Bobi, adevarul este ca oricum ne aruncam la preturile astea. cred ca si tu(ca si mine de ex.) stim ca sunt o gramada de tepari si jegosi pe aici...dar tot ne aruncam la povestile lor.

Re: tudor 103

Corect ceea ce spui tu,dar din pacate pentru unii,sunt persoana care mai cunosc cite ceva(a se citi acvaristica) iar altii au impresia ca le merge,pina dau de unii.......care cunosc....Stima!,''

Re: tudor 103

Si uite asa,te mai certi cu admini pentru niste idioti(desi pe bune admini sunt permisivi)dar asta e,trebuie sa ai parte si de lepre ,pe care unii ca mine le miros(gen osmozor,si hai pa),viata merge inainte! Sper copii nostri sa fie mai bine !,

35 Editat de Tudor103 (2014-09-22 19:45)

Re: tudor 103

:stupid  smile))Cumparatorul din Romania,parca e o piesa de Caragiale:Bobi,D.m ->Osmozor 100lei e cv in neregula, prea ieftin:)),Anca->"s-a enervat ca am incercat sa mai negociez";ofera un pret cu mult sub nielul pietei pe un produs nou.Si atunci ma intreb eu vanzatorul ce sa mai faca:)))
P.S. Rog stergerea numarului meu privat de catre un moderator de la acest subiect.

Calitatea se plateste!

Re: tudor 103

Hai sa facem o chestie daca te tine si esti corect,doneaza osmozorul(100 de lei ce dracu) !!!!eeee,ce zici?

37 Editat de ancamarketing (2014-09-23 13:26)

Re: tudor 103

:ang

38

Re: tudor 103

Tudor draga, personal nu am facut tranzactii cu tine pentru ca nu imi place atitudinea ta si modul de exprimare. Aici am dezbatut (eu in speta) fix aceasta latura. Ca imi explici tu sau nu cum sta treaba cu cumparatorul roman si vanzatorul(saracul de el) e pura fictiune pentru mine. Si Anca(cu voceai ei senzuala sau nu) a intrebat, nu a dat in cap...si pentru  vorbele despre ea mai sus in locul sotului ei ti-as rupe capul, plus ca este din Iasi si te gaseste Usor. Masoara-ti cuvintele...asta e tot ce ziceam...

39

Re: tudor 103

Am sters partial nr de tel, pentru a se putea face, pana la lamurirea lucrurilor, o legatura cu persoana invinuita.
Bobi, te rog sa postezi un link cu tranzactia in cauza.
Subiectul va ramane deschis, pana una alta.
Tudor, am rugamintea si la tine sa iei legatura cu Bobi si sa rezolvati problema (eventual prin returnarea produsului/banilor). Eu asa as proceda, pentru a risipi dubiile asupra calitatii, daca nu a produsului, cel putin a omului.
Iar pe viitor, atunci cand ai de facut o tranzactie, incearca sa oferi cat mai multe detalii despre produsul pe care vrei sa il vinzi (vechime, stare, folosinta, cunostintele pe care le ai despre acel produs). Se vor putea astfel evita situatii de genul asta.

40

Re: tudor 103

visiniu A scris:

Tudor, am rugamintea si la tine sa iei legatura cu Bobi si sa rezolvati problema (eventual prin returnarea produsului/banilor).

   Ce produs/bani sa returneze daca nu au facut nici o tranzactie? Erau pe cale sa faca si din cate am inteles nici macar pe acvariidevis, ci pe OLX smile