sergiu25 A scris:Omu asta saracu, este bulversat de atatea sfaturi.
Eu spun asa dupa mine iti faci :acv cum, doresti tu trebuie avut in vedere:spatiul si bugetul de care dispui ,pentru inceput este bine si asa .
Dupa mine, aceste sfaturi sunt pur consultative,fiecare face ce vrea eu ma rezum a zice bafta si succes, cu acest hobby si sa nu il ducem totusi la un extrem in viata sunt lucruri mai importante.
Adinc spus! Trecind peste filozofia discursului si peste faptul ca lipsa pistolului la timpla, face din orice sfat, un... sfat, cred ca inca nu realizezi ca te-ai inscris pe un forum de acvaristica. Scopul oricarui forum de specialitate este perfectionarea membrilor sai, in domeniul tematic respectiv.
Evident ca in viata sint lucruri mai importante dar acelea se discuta, se analizeaza si se rezolva in alte imprejurari, locuri si prin alte mijloace. Aici, in momentul abordarii unui subiect, pentru fiecare din noi, cel mai important lucru este subiectul in sine (acvaristica), restul nu mai conteaza.
La modul cum gindesti despre acest hobby, inca o data iti spun, ai gresit locul unde sa-ti spui parerea despre el!
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!