Re: Buna! Ana-Maria sunt
Pare ok , cum ai aranjat pietrele in partea stanga.
Lemnele din partea stanga intr-adevar sunt putin cam grose pentru acvariul tau,dar daca nu vrei sa renunti la ele  poate o sa arate mai bine imbracate in moss si aranjate in alt mod.   

Daca tot vrei neaprat sa bagi lemn in acvariu , eu m-as orienta spre o cioata cu mai multe crengute. Pote gasesti crengute de salcie ondulata sau vita de vie , le fierbi si nu mai dai banii pe ele.
Sunt atatea acvarii frumoase pe forumul asta , sa nu mai zic pe Google din care te poti inspira , in prima faza incerca sa le reproduci/copiezi (aici ma refer la partea de hardscape).
Bafta! :fok

. Ma intreb daca nu au vreo problema... de icre nu cred ca poate fi vb. Nu au avut conditii atat de bune (au fost si bolnavi, gris). Mentionez ca mancare le dau de doua ori pe zi cate putin (7 pesti in total = 4neoni si 3 guppy). Aveti idee? Multumesc!
 . Ma intreb daca nu au vreo problema... de icre nu cred ca poate fi vb. Nu au avut conditii atat de bune (au fost si bolnavi, gris). Mentionez ca mancare le dau de doua ori pe zi cate putin (7 pesti in total = 4neoni si 3 guppy). Aveti idee? Multumesc! 
  ma doare sufletul pentru ea caci se vede ca se chinuie!  :pls
 ma doare sufletul pentru ea caci se vede ca se chinuie!  :pls