pelly67 A scris:Lucia eu nu am inca nepotei dar picii care vin cu parintii la o bere (parintii desigur), stau in fata acvariului si ca sa fiu sigur ca nu pun mana pe sticla(de la acvariu) ii pun sa pocneasca din degete!
:lol::lol:
Pe muzica desgur...

Mai usor sterg sticla, decat sa doamne fereste,... nici nu vreau sa ma gandesc la ce a patit bogdivaio....
Desi cand am adus acvariul asta acasa,... eram obsedata sa ajung cat mai repede de la serviciu sa-l vad... intreg.
PS. Am ajuns sa fac offtopic in postul lui bogdivaio

Am fost la o nunta, tinuta intr-un hotel de 4 stele din Baile Felix.
In hol erau mai multe masute, unde statea lumea la o barfa... la aerisit... cand acvariul din perete de vreo 2000 l s-a spart....A fost de groaza... uneia dintre persoanele care se afla cu spatele la acvariu in acel moment, un ciob enorm i s-a infipt in picior... pe lang knock out-ul de la o o bucata mare de sticla....fiindca era un barbat mai bine facut a scapat relativ usor...
Mult timp m-am gandit,... la masuta aceia de langa acvariu vroiam sa ma asez eu, dar era deja ocupata... o persoana mai firava,.. nu stiu ce sanse ar fi avut...
Si ca sa revin, Bogdivaio.. un nano e mai sigur... nici inundatia nu afecteaza pe nimeni.. 
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.