1

Subiect: Probleme JBL e1501

Salutare.
Am cumparat acum cateva zile un astfel de filtru. Am ajuns acasa, il montez, incantat de el il las mergand, dupa cäteva minute surpriza... curge. Am crezut ca nu e bine pusa garnitura, il desfac, reasez sertarele cu medii filtrante, verific garnitura, nu are ciupituri. Ii dau drumu, curgea la fel.
La magazinul de unde l-am luat tipul de la vanzare nu a crezut, l-a pornit si el, victorios: "E ok, nu are nimic". Ii zic sa astepte 5 min, dupa 3 minute il vad ca alearga dupa galeata si mop - curgea filtrul de nu se poate.
Negociez 5 minute sa nu il mai trimita la garantie sa imi dea altul, il conving, il testeaza si pe celalalt... curge si ala, ce-i drept al doilea doar daca il miscai, dar totusi nu era bine.
Aveti experiente neplacute cu acest model de filtru?

Re: Probleme JBL e1501

Salut. Eu cred ca aceasta firma a inceput sa isi cam bata joc. eu am schimbat 3 jbl i100 noi toate pe magneti.intra in rezonanta cu geamurile. Eu unul nu mai cumpar nimic de ei. Merg pe eheim silentioase si de calitate la interne ma refer. Este demn de observant daca aveti pe acasa rotoarele lor sunt bagate printr-o tija si capetele sunt in locasuri aproape cauciucate. Spor. Sump-ul este Epic in loc de scarbele astea care fac galetile astea aiurea si scapa apa pe la garniture.
P.S. vezi ca au inceput si cei de la hydor sa scoata filtre externe si mi se par destul de ok din filmuletele de prezentare.

Nu fi prost cum ai mai fost, fi destept cum n-ai mai fost.

Re: Probleme JBL e1501

Eu am de 2 ani un filtru extern JBL E700 care functioneaza impecabil cu garnitura originala. Filtrele interne JBL i 60-100 au un defect din fabricatie, se pot considera un model nereusit al producatorului.

Re: Probleme JBL e1501

bebe panait A scris:

Eu am de 2 ani un filtru extern JBL E700 care functioneaza impecabil cu garnitura originala. Filtrele interne JBL i 60-100 au un defect din fabricatie, se pot considera un model nereusit al producatorului.

Pai sa ne dea bani atunci inapoi pe ele sau sa ne dea altele echivalente.

Nu fi prost cum ai mai fost, fi destept cum n-ai mai fost.

Re: Probleme JBL e1501

Ma bag si eu ca misca la discutia asta care este mai veche...
    Legat de filtrul E1501, este perfect la mine si merge fara nici-o problema. La fel cunosc cel putin 5 persoane cu acest model de filtru si nu s-a plans cineva de functionarea lui.
    Legat de cele interne am unul i80 si este foarte bun. Merge impecabil, fara zgomot si chiar isi face treaba.
Acum asta este experienta mea si am zis s-o scriu. Ca am vazut ca au scris numai cei nemultumiti... Am sa cer un filtru de la JBL pentru reclama pe care le-o fac wink  :fok

6

Re: Probleme JBL e1501

Si eu auzisem lucruri bune despre ele, drept care am zis sa imi incerc norocul cu un al treilea luat din alt magazin. A functionat din prima, nici o problema cu el de aproape o luna.

7

Re: Probleme JBL e1501

Salut.

Am cumparat si eu un filtru jbl e1501 si curge pe la capac atunci cand il inclin pentru a scoate aerul din canistra , este normal sa curga asa? Iar cand sta vertical nu mai curge. + ca face un zgomot puternic . Am cumparat alte furtune, nu trage aer la furtun si tot se aude zgomotul.  Am incercat si fara medii de filtrare cu furtunele direct in apa si acelasi rezultat. Axul + rotorul par ok, nu sunt fisurate.

Sa fie problema de fabrica?

8

Re: Probleme JBL e1501

Vezi sa fie sertarele bine asezate ca altfel nu se etanseizeaza bine capacul. Asa am patit eu o data .

Calitatea se plateste!

9

Re: Probleme JBL e1501

Sertarele au fost perfect aranjate si totusi curgea. Am vb cu cei de la Kronostil din Brasov si mi-au zis sa trimit capul + robinetii, au zis ca nu au mai intalnit un jbl e1501 cu probleme. L-am trimis, acuma astept rezultatul.

10

Re: Probleme JBL e1501

salutare
am si eu un jbl e700 de circa un an l-am achizitionat SH de pe forum si sunt foarte multumit de el nu curge si este silentios
singurul defect l-am facut eu la pompa de amorsare acum merge mai greu dar merge.

11

Re: Probleme JBL e1501

Am o intrebare pentru cei care au Jbl e1501, cat e de silentios pe o scara de la 1 la 10? al meu, daca este noapte si liniste il aud din camera cealalta , care este separata de un hol lung de camera filtrului. Dupa cat timp devine silentios ? Poate sunt eu obisnuit cu filtre mai silentioase si asa trebuie sa "sune" un jbl e1501. Din cand in cand se aude ca un cârâit de hard. L-am intors pe toate partile si nu mai scoate aer.

12 Editat de miloaleko (2014-07-15 03:16)

Re: Probleme JBL e1501

Un usor zgomot are E1501, dar daca tu il simti de la distanta de 2 camere, cred ca nu este functionarea lui normala - facand astfel de zgomot. Ori tu esti foarte sensibil la urechi (poate te-a muscat in ultima vreme vreun lup cumva wink )
Eu zic sa verifici daca ai pus totul cum trebuie la rotor. In cazul in care totul este in ordine, curata bine rototul si spatiul unde intra el in pompa. In ultima instanta in cazul in care nu se rezolva, poate s-a demagnetizat rotorul si rezolvi problema cu unul nou. La mine asa facea o data un JBL E900, iar dupa schimbarea rototului, totul a fost ca in prima zi: silentios si eficace.  :fok

13

Re: Probleme JBL e1501

Si eu am avut problema cu un E901. La mine a fost mai simplu. Am scos garnitura si am pus-o din nou. Nu a mai curs

ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM / A gresi e omenesc, dar a persevera  este diabolic

14 Editat de dorelconstantin (2017-12-08 12:54)

Re: Probleme JBL e1501

Salutare,

Am si eu un filtru JBL e1501 si se blocheaza rotorul, il bag in priza  merge 2 minute si se opreste, dupa 1 minut porneste  si la 30 secunde se opreste iar.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce trebuie sa fac,  unde gasesc un rotor jbl e1501.
Astept un raspuns
0727732968.

Multumesc