21

Re: Alte iubiri:)

kokos A scris:

hei si eu am gasit una in parc ciufulita, slabita si foarte speriata...., este si vaccinata.... o frumusete....

Pune si o poza! smile
smile smile smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

22

@merlin21

Am o pisicuta cu aceeasi privire care o are si pisicuta ta...
Mama ii spune Roza-Rozi . ...eu ii spun Yoshida.. smile

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

23

Hai sa va fac cunostinta si cu Bocanila Barosanu`. E iepuroiul meu, care, doamne fereste, nu sta la apartament, dar tot simpatic si drag imi este

Etiamsi omnes, sed non ego.

24

Micul Robby, mancatorul de oua de rata:))

Etiamsi omnes, sed non ego.

25

bocanila barosanu':lol::lol::lol: imi placeeeee

26

Cezara A scris:

Micul Robby, mancatorul de oua de rata:))

Pai... daca-s bune...

Am avut o catelusa Perla, un fel de ciobanesc, care statea in curte cu gainile, si pazea de mama focului.
Zilnic manca cate un ou. Doar unul! lol

Gaina striga in gura mare (de fapt, o chema) si ea stia sa-si ia un ou pe zi...

Spun am avut fiindca anul trecut pe 5 Decembrie s-a dus, fiindca suferea de cancer...
Am sa caut sa pun o poza ...

Cred ca s-ar fi inteles de minune cu Robby, l-ar fi invatat cum sa fugareasca pasarile catre cotet, sa faca ou... lol lol lol

27 Editat de hard to please (2010-03-24 01:33)

:)si porcul meu. Se numeste Andu, sau babuta, sau maimuta, sau praslea, sau cum vreti voi, tot cel mai frumos este:D. Porcul asta e maimuta mea preferata:D

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

deci el este cel din avatar.

Vorba dulce mult aduce.
......................
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.

29 Editat de kokos (2010-03-25 18:00)

lucia A scris:
kokos  A scris:

a scris:
hei si eu am gasit una in parc ciufulita, slabita si foarte speriata...., este si vaccinata.... o frumusete....

Pune si o poza! smile:):):)

sincer eu nu mai pot sa o tin acasa ca e prea multa galagie...sotia nu suporta catelusa.....daca o vrea cineva sa ma anunte..... lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

?

30

daca o dai cu tot cu cotetul ala rosu vin eu dupa ea lol:lol:

31

ma bag si eu pt cotet :d

32

lol:lol::lol: cotetu ramane.... pt urmatoarea catelusa...scap de asta si racolez alta....

?

33

fetelor...vedeti ce suflet pun baietii pt un suflet amarat, ciufulit si speriat...toti vor cotetul.... ce oameni dom'le....ce oameni....pic de suflet...pe cuvant, amu..nu se poate

?

34 Editat de Lucia (2010-03-25 19:07)

kokos A scris:

lol:lol::lol: cotetu ramane.... pt urmatoarea catelusa...scap de asta si racolez alta....

Aha!... de fapt, le racolezi... nu le gasesti.....
lol lol lol

Vad ca nu prea are succes... toata lumea prefera intr-adevar cotetul... ce ti-e si cu oamenii astia... Cine poate sa-i inteleaga?

lol lol lol

35

Lucia A scris:
kokos A scris:

Aha!... de fapt, le racolezi... nu le gasesti.....
lol lol lol

Vad ca nu prea are succes... toata lumea prefera intr-adevar cotetul... ce ti-e si cu oamenii astia... Cine poate sa-i inteleaga?

lol lol lol

pe prima am gasit-o ...si am prins gustul lol:lol::lol::lol:.... si daca nu mai gasesc "intamplator"...n-am ce face tb sa le racolez......ca sunt si ele niste cateluse amarate.... wink

?

36 Editat de Lucia (2010-03-26 12:53)

M-am gandit sa o prezint si pe Nasty, astazi transformata in Ness...
Ea a avut multi frati si surori... si din cauza asta stapanul s-a gandit sa renunte la doi pui...
Sotul meu i-a luat intr-o basca si au fost adoptati de o alta catelusa de rasa comuna care avea pui... si a supravietuit.. Sora ei, Tigra a fost data la cineva..
Nu este un caine mai agresiv decat alti caini de curte... in august va face 10 ani, si se afla la cumnatul meu la casa.

Adora sa pape nuci, si sa faca prajituri..

Eu ii mai spun Pijama...
E o dulcica de catelusa... si are grija de copiii mici ca si cum ar puii ei...

37

Pare agresiva, nu as avea curaj sa calc in curte la tine, ar rupe lantul ala la ce piept are big_smile

38 Editat de Lucia (2010-03-26 15:26)

Aceea e o poza din 2007 smile,... am sa-i fac una zilele astea...

Sa vezi acuma piept, desi imi face impresia ca e supraponderala... lol lol lol

Nu are treaba cu oamenii,.. daca ii vorbesti frumos.. poti sa intri in curte... lol

Nu suporta alcoolul si oamenii care sunt "parfumati" cu alcool... lol lol lol

kokos A scris:
lucia A scris:
kokos  A scris:

a scris:

Pune si o poza! smile:):):)

sincer eu nu mai pot sa o tin acasa ca e prea multa galagie...sotia nu suporta catelusa.....daca o vrea cineva sa ma anunte..... lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kokos, cotetul sa il am, ca apoi se umple singur de cateluse numai daca il scot pe Dorobanti

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

40 Editat de puiutu (2010-03-31 10:30)

Pisicul meu, MUTZY, a incetat din viata acum doi ani, la varsta de 13 ani.