Re: Caut un film bun?!
Tocmai m-am uitat la Cop Out !!! Foarte fain, unele faze chiar amuzante, am ras...merita vazut, cei care au o simpatie pentru negrii glumeti, mistocari
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Tocmai m-am uitat la Cop Out !!! Foarte fain, unele faze chiar amuzante, am ras...merita vazut, cei care au o simpatie pentru negrii glumeti, mistocari
L-am vazut si chair meritica dupa cum spune si avatar
l-am vazut
mai Bogdane....ai vazut 99% din filmele de pe planeta, te ocupi de acvariu 99%, iti scrii licenta 99%,prietena 100%,....mai dormi vreodata?
bogdivaio A scris:l-am vazut
mai Bogdane....ai vazut 99% din filmele de pe planeta, te ocupi de acvariu 99%, iti scrii licenta 99%,prietena 100%,....mai dormi vreodata?
-nu am vazut eu 99% din filme..dar le-am vazut pe majoritatea care sunt in box ofiice,periodic ma uit la ce a mai aparut nou si mi le scost sa ma uit la ele -99% chiar migalesc pe la acvariu si tot nu imi iasa ce vreau eu (da nu cred ca sunt singurul frustrat din aceasta privinta
) -99% mi-am scris licenta ..defapt mi-am scris-o 100% apox. acu 2 ani...sunt masterand
- cu prietena sunt decat 80%
,mai am pana ajung la 100%,ca atunci tre s-o i-au si de nevasta
-dorm cam de pe la 01:00 pana dim pe la 09:00 - 10:00
Sa curga sugestiile pentru film!!!
Cand vreau sa fluier, fluier.
a scuze, am mai zis hai mai uitati-va unu' la film si ziceti-ne si noua cum a fost
Tom si Jerry
mai si alela le-am vazut cred ca pe toate
Tom si Jerry
lolec si bolec (cred ca se scrie cu k dar sunt sigur ca nu le-ai vazut!)
da se scriu cu K(Lolek si Bolek) dar nu fi tu asa de sigur!,chair le-am vazut pe TVR: ,acum nu cred ca toate episoadele dar o mare parte din ele sunt bifate
Dar hai sa nu o dam pe desene animate,ma intereseaza sugestii pentru film
confucius! l-am vazut ieri...merita vazut
da se scriu cu K(Lolek si Bolek) dar nu fi tu asa de sigur!,chair le-am vazut pe TVR: ,acum nu cred ca toate episoadele dar o mare parte din ele sunt bifate
Dar hai sa nu o dam pe desene animate,ma intereseaza sugestii pentru film
![]()
desene, desene....insa mesajul este inaltator ))
mda e bunicel Confucius,dar eu l-am vazut de ceva vreme
Please give word a chance - super film..daca si pe asta l-ai vazut ma las pagubas
am luat deja legatura cu Metro Golden Mayer...si au zis ca iti trimit lista pe ultima si viitoarea suta de ani! :lol::lol:
Please give word a chance - super film..daca si pe asta l-ai vazut ma las pagubas
Asta e ca discusii a/n? Ca eu nu-l gasesc nicaieri pe net.....
kokos A scris:Please give word a chance - super film..daca si pe asta l-ai vazut ma las pagubas
Asta e ca discusii a/n? Ca eu nu-l gasesc nicaieri pe net.....
:lol::lol::lol::lol::lol:
esti de groaza....numai peste tine dau.....era pt Bogdivaio....se pare ca ai lipici la mine
face parte din lista lui Pelly, o sa apara cam in 100ani sau mai repede daca face Bogdivaio presiuni.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kokos iara imi dai filme din viitor sa le vad
Chiar acum ma uit la Clash of the titans ca a aparut in varinta mai buna...
Concluzia...kokos are grija de viitorul tau. Si de discusii mei. Mare om, mare caracter....
Mai vine cineva cu niste filme bune?
Concluzia...kokos ......Mare om, mare caracter....
cata sensibilitate.....prea multa tensiune...pe cuvant acum.....
unde-i tensiunea, mister? Huh?
Eu doar glumeam, stii ca-mi place sa te "alint":D
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!