121

Re: Caut un film bun?!

Tocmai m-am uitat la Cop Out !!! Foarte fain, unele faze chiar amuzante, am ras...merita vazut, cei care au o simpatie pentru negrii glumeti, mistocari tongue

122

L-am vazut si chair meritica dupa cum spune si avatar big_smile

123

bogdivaio A scris:

l-am vazut big_smile

mai Bogdane....ai vazut 99% din filmele de pe planeta, te ocupi de acvariu 99%, iti scrii licenta 99%,prietena 100%,....mai dormi vreodata?

124 Editat de bogdivaio (2010-04-11 15:10)

pelly67 A scris:
bogdivaio A scris:

l-am vazut big_smile

mai Bogdane....ai vazut 99% din filmele de pe planeta, te ocupi de acvariu 99%, iti scrii licenta 99%,prietena 100%,....mai dormi vreodata?

-nu am vazut eu 99% din filme..dar le-am vazut pe majoritatea care sunt in box ofiice,periodic ma uit la ce a mai aparut nou si mi le scost sa ma uit la ele -99% chiar migalesc pe la acvariu si tot nu imi iasa ce vreau eu lol (da nu cred ca sunt singurul frustrat din aceasta privinta lol ) -99% mi-am scris licenta ..defapt mi-am scris-o 100% apox. acu 2 ani...sunt masterand big_smile - cu prietena sunt decat 80% big_smile,mai am pana ajung la 100%,ca atunci tre s-o i-au si de nevasta lol -dorm cam de pe la 01:00 pana dim pe la 09:00 - 10:00 lol Sa curga sugestiile pentru film!!! lol

125

Cand vreau sa fluier, fluier.

a scuze, am mai zis tongue hai mai uitati-va unu' la film si ziceti-ne si noua cum a fost lol

126

Tom si Jerry

?

127

mai si alela le-am vazut cred ca pe toate lol

128

kokos A scris:

Tom si Jerry

lolec si bolec (cred ca se scrie cu k dar sunt sigur ca nu le-ai vazut!)

129 Editat de bogdivaio (2010-04-12 14:21)

da se scriu cu K(Lolek si Bolek) dar nu fi tu asa de sigur!,chair le-am vazut pe TVR: ,acum nu cred ca toate episoadele dar o mare parte din ele sunt bifate big_smile

Dar hai sa nu o dam pe desene animate,ma intereseaza sugestii pentru film big_smile tongue

130

confucius! l-am vazut ieri...merita vazut

?

131

bogdivaio A scris:

da se scriu cu K(Lolek si Bolek) dar nu fi tu asa de sigur!,chair le-am vazut pe TVR: ,acum nu cred ca toate episoadele dar o mare parte din ele sunt bifate big_smile Dar hai sa nu o dam pe desene animate,ma intereseaza sugestii pentru film big_smile tongue

desene, desene....insa mesajul este inaltator smile))

132

mda e bunicel Confucius,dar eu l-am vazut de ceva vreme big_smile

133

Please give word a chance - super film..daca si pe asta l-ai vazut ma las pagubas

?

134

am luat deja legatura cu Metro Golden Mayer...si au zis ca iti trimit lista pe ultima si viitoarea suta de ani! lol:lol::lol:

kokos A scris:

Please give word a chance - super film..daca si pe asta l-ai vazut ma las pagubas

Asta e ca discusii a/n? Ca eu nu-l gasesc nicaieri pe net.....

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

136 Editat de kokos (2010-04-12 14:58)

hard to please A scris:
kokos A scris:

Asta e ca discusii a/n? Ca eu nu-l gasesc nicaieri pe net.....

lol:lol::lol::lol::lol::lol:
esti de groaza....numai peste tine dau.....era pt Bogdivaio....se pare ca ai lipici la mine tongue

face parte din lista lui Pelly, o sa apara cam in 100ani sau mai repede daca face Bogdivaio presiuni.... lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

?

137

Kokos iara imi dai filme din viitor sa le vad lol lol lol

Chiar acum ma uit la Clash of the titans ca a aparut in varinta mai buna...

Concluzia...kokos are grija de viitorul tau. Si de discusii mei. Mare om, mare caracter....
Mai vine cineva cu niste filme bune?

139

hard to please A scris:

Concluzia...kokos ......Mare om, mare caracter....

cata sensibilitate.....prea multa tensiune...pe cuvant acum.....

?

unde-i tensiunea, mister? Huh? smile
Eu doar glumeam, stii ca-mi place sa te "alint":D