Re: Cum sa te inscri in concurs
Salutare ,
Am vazut ca sa modificat clasamentuleste definitiv ? hai ca imi creati emotii
):D
Daca erai un pic mai atent vedeai ca sunt anuntati si castigatorii
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Inscrirea acvariilor in concurs » Cum sa te inscri in concurs
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salutare ,
Am vazut ca sa modificat clasamentuleste definitiv ? hai ca imi creati emotii
):D
Daca erai un pic mai atent vedeai ca sunt anuntati si castigatorii
Da ce s-a intamplat cu concursul,nu se mai inscrie lumea?!Vad numai acvarii la care nu le lipseste nimic,adica nu sunt incepatori si totusi(un bogatas nu se multumeste niciodata cu ce are).
:fmad
Salutare am si eu o intrebare....
de ce astept de o gramada de vreme sa imi acceptati albumul la concurs ? nu sunt cum trebuie ? sau nu indeplinesc conditiile ? vreau sa imi spuna cineva ce nu este in regula.
Ori ramane ori il retrag si creez alt album sau schimb pozele, dar macar sa stiu ce este in neregula.
Multumesc !:(:(:(
ai si tu putina rabdare , ca dureaza putin.
de cat timp ai pus pozele ?
Salutare am si eu o intrebare....
de ce astept de o gramada de vreme sa imi acceptati albumul la concurs ? nu sunt cum trebuie ? sau nu indeplinesc conditiile ? vreau sa imi spuna cineva ce nu este in regula.
Ori ramane ori il retrag si creez alt album sau schimb pozele, dar macar sa stiu ce este in neregula.
Multumesc !:(:(:(
In primul rand acum este un alt concurs. In al doilea rand acvariul dumneavoastra mai are de suferit mici modificari pana sa ajunga la un nivel de concurs. Va rugam ca dupa micile modificari pe care o sa le aduceti acestuia, cum ar fi limpezirea apei, aranjarea plantelor etc. sa il inscrieti iar in concursul nostru si va fi acceptat cu siguranta. Va rugam ca inainte de inscriere sa cititi bine regulamentul sa vedeti daca se incadreaza. Va multumim.
salut
doresc sa imi inscriu acvariul in concurs,ca sa imi testez performantele
albumul meu este inscris si astept aprobare
va rog sa ma tineti la curent si multumesc pentru intelegere
salut
va rog sa ma tineti la curent si multumesc pentru intelegere
Pozele au o calitate inferioara, iar albumul nu va fi acceptat in concurs. Va rugam faceti alte poze mai calitative si inscrieti iar acvariul in concurs. Multumim pt. intelegere.
aqua A scris:salut
va rog sa ma tineti la curent si multumesc pentru intelegerePozele au o calitate inferioara, iar albumul nu va fi acceptat in concurs. Va rugam faceti alte poze mai calitative si inscrieti iar acvariul in concurs. Multumim pt. intelegere.
deci pozele nu au calitate superioara...pai cam atata poate aparatul meu
dar o sa tin cont
nu ma vad inscris in concurs dece ca mie imi spune ca sunt inscris
nu ma vad inscris in concurs dece ca mie imi spune ca sunt inscris
in care?
in asta nou cu guppy
acvarii de vis de ce nu ma vad inscris in concurs vreau sa stiu de ce ori e buleala
Stiu ca vorbisem data trecuta de anumite reguli care sa fie impuse pt concursurile care vor urma..
Stiu desemenea ca nu este treaba mea, dar.. vad ca nu s-a modificat nimic.. si nici macar regulamentul nu se mai respecta.
Prima chestie este ca inca participa useri care nu au nici macar un post..
A 2 sunt prezentate poze ale unor acvarii care nu mai exista..
Inteleg ca nu mai sunt multe acvarii inscrise si ca se doreste atragerea mai multor useri.. dar calitatea concursului scade..
Salutare,
Stie careva perioada de votare?
La regulament scrie 01.02.2010-30.04.2010.
Am incercat sa votez si nu-mi da nici o eroare dar nici nu imi ia votul ci ma directioneaza catre pagina principala.
Multam.
Asta stiam si eu si chiar sunt pe acea lista.
http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/1414/useri-cu-drept-de-vot/page/5/
eu nu cred ca esti pe aceea lista. acum ma-am uitat si nu te-am gasit. in link de mai sus poti vedea si tu lista cu userii cu drept de veto
@coco, marian e la pozitia 8!
nu am vazut scz.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Inscrirea acvariilor in concurs » Cum sa te inscri in concurs