121

Re: Sa ma prezint...

Andi lasa ciorapul ala acolo,poate era mai bine sa fi pus o plasa dinaceea in careeste tinut usturoiul sau de la buretele de baie...java o sa acopere intr-o luna buturuga si nu o sa se mai vada plasa

122

Gata mai baieti.....:rolleyes:o sa-l dau jos la sfarsitul saptamanii cand fac si schimbul de apa. De mult am vrut sa fac treaba asta, ideea e ca asa cu ciorap e mai practic si comod. Si asa l-am gasit greu, eu l-am vrut de alta culoare ca sa nu sara in ochi, dar....:(

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

123 Editat de Andi66 (2010-05-30 18:21)

Asa cum am promis revin cu modificarile de rigoare si cu poze binenteles.
Mai intai cu Nano, aici am schimat filtrul cascada (nu mi se parea eficient) cu unul simplu (de dimensiuni reduse), am scos plasa de pe buturuga si nu mai am treaba cu mucilagiile de nici un fel.

PS: daca stie cineva de unde mai pot lua un filtru similar cu cel pe care il am acum il rog sa trimita detalii pe PM sau e-mail: gheorghiu_andi@yahoo.com si multumesc anticipat.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

124 Editat de Andi66 (2010-08-26 01:01)

In alta ordine de idei am replantat si populat cu red cherry si a mai aparut si un hranitor automat pentru ca voi lipsi o saptamana si altfel nu se putea. Hranitorul este achizitionat de la Animax - Iancului, este Hailea, poate fi programat cu pana la 6 intervale de hranire si are si bateria inclusa in pret (singurul inconvenient - este cam mare).

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

125

Crevetii se simt in largul lor, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

126

O poza cu neonii rosii care sunt fericiti si ei...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

127

Scuze iata si poza...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

128

Si ultima poza cu acvariul din alt unghi.
Apropos penseta de 25cm pentru plantat, de care va spuneam intr-un alt post este excelenta, mai ales in spatii inguste, cum este cazul de fata.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

129

Si pentru ca nu am creat un topic separat revin si cu celalalt acvariu unde m-am conformat si am dat jos ciorapul...:lol::lol::lol:

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

130

Si mai pun o poza din alt unghi....si aici am gradinarit....:P

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

131

eeee alta viata fara ciorapul ala. ma scotea din minti. andi eu am vazut la brasov la un magazin care comercializeaza produse sera mai multe tipuri de asemenea bureti bolborositori, am vazut si filtre tot cu burete ( din aceeia care pui o pompa de aer pe o teava  si pe cealalta teava iese apa si se recircula) erau undeva in jur de 9-10 lei unul.

132

Dupa mine,in afara de filtre externe,la un acvariu pana in 100 l ,cel mai mare randament il da un filtru bolborositor,buretele ala lucreaza foarte bine ca mediu biologic,de mult foloseam cate 2 bureti mai mari la un acvariu de 160l ,gaurit buretele si bagat cate un powerhead mic

133

Frumos acvariu Bravo.Dr o sa vrei unul mai mare si mai amre si mai mare.

134

Mai Andi...ori e acvariul prea mic ori hranitorul este imens! tongue

135 Editat de Andi66 (2010-05-30 23:54)

pelly67 A scris:

Mai Andi...ori e acvariul prea mic ori hranitorul este imens! tongue

Daca sti hranitorul de la Sera, este identic cu asta, numai ca este de 3 ori mai scump. Eu am avut neaparat nevoie si mi-a convenit ca este ieftin. Cred ca si una si alta....acvariu mic (30x20x25) si hranitor imens, cele mai mici hranitoare erau undeva la 240 lei, sincer cu banii astia imi mai luam un acvariu sau il schimbam pe cel de 54L si dadeam diferenta pentru unul mai mare...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

136 Editat de Andi66 (2010-05-31 01:40)

coco A scris:

eeee alta viata fara ciorapul ala. ma scotea din minti. andi eu am vazut la brasov la un magazin care comercializeaza produse sera mai multe tipuri de asemenea bureti bolborositori, am vazut si filtre tot cu burete ( din aceeia care pui o pompa de aer pe o teava  si pe cealalta teava iese apa si se recircula) erau undeva in jur de 9-10 lei unul.

Daca as avea mai mult timp liber ce bine ar fi...mi-ar placea si mie sa umblu si cred ca as sti tot ce misca in domeniu, numai ca....
Oricum daca ai vazut la Brasov, spune-mi si mie unde. Gasesc eu pe cineva sa se duca pentru mine.
Multumesc !

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

137

pe balcescu cum cobori prin poarta schei la aproximativ 500 de metri pe partea stanga cum cobori( e sens unic ,numai sa cobori poti big_smile) este un magazin mic si are deasupra sigla de la sera.

138

Multam ! wink

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

139 Editat de Andi66 (2010-06-21 13:40)

Modificare la modificare.
Asa cum am mai vorbit cu colegul "merlin21", urma sa dotez Nano-ul cu aparatura Dennerle. Binenteles ca niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, produsele de la Dennerle se procura doar prin petshop-uri online si trebuie sa ai o adresa fixa (nu hotel) si termenul de livrare este cuprins intre 2 si 8 zile. Ca drept urmare s-a intamplat binecunoscuta achizitie cu produse similare, de care pana la urma sunt foarte multumit, si anume:
* lampa "Wave Solaris Freshwater 9 Watt/6500K" si
* filtru intern "ViaAqua VA-302PF Internal Filter"- Specifications:
    * Max Flow: 130gph
    * Max Head: 27"
    * Wattage: 6W
    * Output Diameter: 1/2" or 3/8"
    * Dimensions (L x W x H): 7.75" x 2.00" x 3.75"

PS: cu poze o sa revin deseara sau maine.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

140

este extraordinar de puternic filtrul tau.. 6w?? wow.. ca idee dennerle are 2,5w si 150 lph tu ai undeva la 492 lph.. mi se pare mult prea mare.. lampa pare sa fie ok.. totusi as fi luat ceva de 14-18w..