Andi66 A scris:Buna treaba deocamdata....incearca sa pui incalzitorul in coltul opus filtrului si pune-l si tu pe verticala, se vede mai frumos. Mi se pare mie sau plantele au tenta de verde mai inchis....o fi din cauza algelor ? banuiesc ca acvariul nu sta in lumina directa de la soare, n-ar fi bine pentru plante.
Plantele sunt un pic cam haotic plantate (sau poate e o iluzie optica cauzata de calitatea pozelor), dar acum lasa-le sa se mai aseze, poate la urmatoarea modificare si pana atuci se mai inzdravenesc. 
In rest sa auzim numai de bine....;)
asa am pus incalzitorul dupa poze......
"Mi se pare mie sau plantele au tenta de verde mai inchis?"
unele plante cand le-am cumparat aveau aproape toate frnzele negre,cred ca-mi dau seama ce conditii or fi avut...,cel putin acum si-au mai revenit,au noi lastari,frunzele negre le-am rupt si au noi frunze,etc,plus ca decat o planta are alge,si totusi ea produce cele mai multe bule de oxigen.
"Plantele sunt un pic cam haotic plantate (sau poate e o iluzie optica cauzata de calitatea pozelor), dar acum lasa-le sa se mai aseze, poate la urmatoarea modificare si pana atuci se mai inzdravenesc.
"
1.cum ai zis si tu asa pare din cauze pozelor.
2.am facut acvariu asa pe 21/04/2010,deci are o luna si umpic.,oricum,sunt destul de bine bagate in substrat,acum 3 saptamani am luat toate plantele din lateralele acvariului si le-am mutat cu altele,mi se parea ca acest acvariu arata ca o jungla,cel putin acum este mai gol si mai dragut,cand te uitai la acvariu iti dadea senzatia de dezordine.dar parca si acuma dar mult mai putin,si totusi vreau sa-l fac mai frumos.
Vorba dulce mult aduce.
......................
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala.