Re: Betta HM BF
Au toate sansele
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 11 12 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Au toate sansele
Din cate vad eu la puii mei femelele au coada mai scurta si mai rotunda, in timp ce masculii au coada mai alungita. Ai mei au vreo 6 luni jumate si se vede foarte clar diferenta. Ma insel eu?
De unde stiti ca o femela e HM?
Ciprian intreba cum recunosc femela Halfmoon.
Cei pe care ii ai tu banuiesc ca sunt Veiltail ( au alta forma comparativ cu HM)...dar este adevarat masculii au inotatoarele mai lungi si mai frumos colorate decat femelele.
Acesta e bunicul puilor.
Nu am urmarit tot topicul, dar daca asta este bunicul inseamna ca esti deja la F2..
eram curios sa vad cum arata cei din F1.
Bunicul puilor nu a fost al meu...eu am cumparat tatal puilor de la Liviu si l-am inmultit cu femela Platinum White HM... sora de-a lui nu am gasit.
Nu , tot HM sunt.
PS, sper sa nu ma uiti si pe mine cu un mostenitor de HM, chiar daca nu mai sunt asa activa pe forum (lipsa timpului).....
Ciprian intreba cum recunosc femela Halfmoon.
Cei pe care ii ai tu banuiesc ca sunt Veiltail ( au alta forma comparativ cu HM)...dar este adevarat masculii au inotatoarele mai lungi si mai frumos colorate decat femelele.
Doamne, cat de frumosi pot fi pestii tai!!!Eu ti-as da un premiu pentru cele mai frumoase exemplare de betta!
robertino A scris:Acesta e bunicul puilor.
Nu am urmarit tot topicul, dar daca asta este bunicul inseamna ca esti deja la F2..
eram curios sa vad cum arata cei din F1.
Rezolvam cu mostenitorul...mai ai rabdare vreo 2 luni.
Ai vreo poza cu vreun mascul sau vreo femela de la tine?
Doamne, cat de frumosi pot fi pestii tai!!!Eu ti-as da un premiu pentru cele mai frumoase exemplare de betta!
Da, da! Premii, premii!! )
Cel din poza, bunicul puilor,nu a fost niciodata al meu.
Masculul din pacate mi-a murit. Am sa caut poze cu femela. Cred ca am mai pus la un topic
Am gasit o poza cu masculul, este de anul trecut, cu primul acvariu...de 10 l
Cu scuzele de rigoare pentru calitatea pozelor, desigur . Maine ii voi face poza si femelei
Hmmm...pare mai degraba un SuperDelta. Nu ma ajuta nici unghiul din care e facuta poza.
Avea forma asta?
Dap
Ok, atunci. Era HM.
Oricum, daca imi aduc bine aminte, citisem mai demult pe undeva ca ai si cativa pui de la ei.
Il astept pe Ciprian sa ne contrazic, de la el il cumparasem ...drept HM
Da, am si pui de la ei. Un singur mascul insa...:(
Ok, atunci.
Era HM.
Oricum, daca imi aduc bine aminte, citisem mai demult pe undeva ca ai si cativa pui de la ei.
Poate reusesti sa-i faci o poza celui care a mai ramas.
Il astept pe Ciprian sa ne contrazic, de la el il cumparasem
...drept HM
cum statea sau sta coada mascului tau cand este ,,suparat?!
,,atarna,, sau marginile ei fac un unghi de 90 grade cu restul corpului...?!
P.S.
Nu spune, te rog eu, ca unghiul este undeva pe la 95-96 grade...!
P.P.S.
Daca stiam ca astepti...ma miscam mai repede...!
Pagini « 1 … 6 7 8 9 10 11 12 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF