Re: ....din putul gandirii
Dap, ramane totusi misterul...este femeie sau barbat?
Hermafrodit.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Dap, ramane totusi misterul...este femeie sau barbat?
Hermafrodit.
Stai asa ca mai am una pe țeavă...mai pe seara sa se strângă populația!
Daca știam ....nu mai curățam geamurile la acvariu :stupid ...câtă java moss oi fi aruncat la wc?????
PS. am aflat cum sa faci sa vezi cine iți da negativ la reputație! am "preteni" nu gluma!....urmează sa o deconspir pe Elodia!
Stai asa ca mai am una pe țeavă...mai pe seara sa se strângă populația!
![]()
![]()
![]()
Daca știam ....nu mai curățam geamurile la acvariu :stupid ...câtă java moss oi fi aruncat la wc?????![]()
![]()
![]()
PS. am aflat cum sa faci sa vezi cine iți da negativ la reputație! am "preteni" nu gluma!....urmează sa o deconspir pe Elodia!
Asta sa fie necazul....cu reputatia..... :noroc
Oaaaa!Mishto de tot threadul tau Paul! Si a lui Andi e buna dar a ta e de concurs!Merita "inramata" ...mi se pare si greu sa o scri!
![]()
![]()
Nu se poateee e belea! Incerc sa o invatsi nu pot!Mi se limba plimba`n gura!
Era si normal ca threadul lui Paul sa fie super tare, doar el a deschis topicul....cat despre ce am gasit eu, a fost din intamplare incercand sa descopar "autorul" :ang
Doamnelor si domnilor!.....
"am un acvariu destul de mic, ....am de toate la el filtru, termometru din acela de se lipeste pe geam, co2 facut de mine,vibrator....." "va intreb fiindca am inteles ca nu este bine sa tin tot timpul deschis vibratorul, cand sa-l folosesc?"
raspuns al userului........" poti folosi vibratorul mai ales pe timpul noptii cand se stinge lumina....si plantele dau si mai multco2"
mna inca plante sa elimine CO2 eu nu am vazut ..o fi vreo noua specie
exceptional, asta da raspuns inteligent
ale naibii plante, ce face vibratorul din ele
ce fel de vibrator.............si de ce pe timpul noptii????
ziua e kolowatul mai scump???
sau noaptea ....toate pasarile sunt negre!!!!!!!!!!!!! >
>
>
raspuns cat se poate de adevarat....De unde stii tu ca plantele nu dau CO2 cu o asemenea priveliste....? Doamne, Doamne, mai ceva ca farsele de la radio!! Trebuie sa ne spui si "autorul"
![]()
![]()
![]()
![]()
"am un acvariu destul de mic, ....am de toate la el filtru, termometru din acela de se lipeste pe geam, co2 facut de mine,vibrator....." "va intreb fiindca am inteles ca nu este bine sa tin tot timpul deschis vibratorul, cand sa-l folosesc?"
raspuns al userului........" poti folosi vibratorul mai ales pe timpul noptii cand se stinge lumina....si plantele dau si mai multco2"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pentru primul v-am dat un milion de indicii...acum mai faceți și voi pe detectivii :smoke
:noroc
Bai , misto ar fi sa fie acelasi user!
dar cum le gasesti? serios acum
probabil am citit de 100 de ori postarea si nu am realizat cat de comica era
primul indiciu: nu este acelasi... :frogp
al doilea indiciu: este din buricul târgului :pp
Alexia nu ai cum sa citesti toate postările indiferent cât de mult ai vrea! Sunt zeci de mii în total, eu le-am găsit întâmplator în decursul timpului și le-am avut bifate, ca de... poate peste timp mai faci câte ceva cu ele, și iată ce a ieșit!....asa ca vezi ce scri!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de departe cel mai tare post vazut de mine pe acest forum... tot respectu pt autor >
:flove Paul ii simte. :smoke
da, da, da ...o mulțime de "miresme" în aer!
Alexia nu ai cum sa citesti toate postările indiferent cât de mult ai vrea! Sunt zeci de mii în total, eu le-am găsit întâmplator în decursul timpului și le-am avut bifate, ca de... poate peste timp mai faci câte ceva cu ele, și iată ce a ieșit!....asa ca vezi ce scri!
![]()
![]()
![]()
am invatat lectia, nu o sa mai dau sfaturi legat de vibratoare
dar unde mai e distractia atunci?
pelly67 A scris:Alexia nu ai cum sa citesti toate postările indiferent cât de mult ai vrea! Sunt zeci de mii în total, eu le-am găsit întâmplator în decursul timpului și le-am avut bifate, ca de... poate peste timp mai faci câte ceva cu ele, și iată ce a ieșit!....asa ca vezi ce scri!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazea sa nu dau eu vreo replica
allexya A scris:pelly67 A scris:Alexia nu ai cum sa citesti toate postările indiferent cât de mult ai vrea! Sunt zeci de mii în total, eu le-am găsit întâmplator în decursul timpului și le-am avut bifate, ca de... poate peste timp mai faci câte ceva cu ele, și iată ce a ieșit!....asa ca vezi ce scri!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pazea sa nu dau eu vreo replica
![]()
![]()
ma tin tare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii