Re: ....din putul gandirii
Tsunami-ul îl voi lasă pentru week-end când vor curge râuri de lacrimi...de ras!
Bomba cu hidrogen, gaura neagra, albinele ucigașe, gripa porcina sunt doar niște minciuni pe lângă ce veți citi!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Tsunami-ul îl voi lasă pentru week-end când vor curge râuri de lacrimi...de ras!
Bomba cu hidrogen, gaura neagra, albinele ucigașe, gripa porcina sunt doar niște minciuni pe lângă ce veți citi!
allexya A scris:pelly67 A scris:Alexia nu ai cum sa citesti toate postările indiferent cât de mult ai vrea! Sunt zeci de mii în total, eu le-am găsit întâmplator în decursul timpului și le-am avut bifate, ca de... poate peste timp mai faci câte ceva cu ele, și iată ce a ieșit!....asa ca vezi ce scri!
![]()
![]()
![]()
am invatat lectia, nu o sa mai dau sfaturi legat de vibratoare
![]()
dar unde mai e distractia atunci?
Pazea sa nu dau eu vreo replica
![]()
![]()
Mai copii nu va mai jucati cu vibratoarele....s-ar putea sa patiti ceva daca se incing prea tare...
Paul , rinichii mi-au puscat saptamana trecuta, ficatii ieri...chiar vrei sa devin o leguma ??? :-O
forumul asta este ca izvorul tămăduirii...dacă ai timp de lecturat din arhiva ajungi la concluzia ca tom&jerry, stan si bran,etc sunt niște chestii dezumflate
hopa îmi cresteeeeeeeeeee....reputația! au luat frica crocodilii care îmi dau cu "-" ca ii dau in vileag! :pp
forumul asta este ca izvorul tămăduirii...dacă ai timp de lecturat din arhiva ajungi la concluzia ca tom&jerry, stan si bran,etc sunt niște chestii dezumflate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adevarat graiesti prietene Paul !
Inseamna ca multi s-au ingrasat bine, nu ? De cand cu forumul, unii au mai prajit un peste, altii niste creveti, altii au ras in hohote.
hopa îmi cresteeeeeeeeeee....reputația! au luat frica crocodilii care îmi dau cu "-" ca ii dau in vileag! :pp
Nu-i mai bine de mine....sunt curat ca lacrima :-
mna sa ai si tu
mna sa ai si tu
![]()
![]()
Nu se poateeeeeeeeeeeee.........eram asa de bine.....lasa ca ti-o coc eu :smoke
Salutare Andi, nu te-am recunoscut dupa cum inoti si ce culori vii ti-ai tras ! Ai un os de la mine :noroc
Treaba cu vibratorul ma face sa cred ca ne aflam pe forumul unui sex shop, nu pe unul de acvaristica.
Pana si pestii au nevoie de stimulent ! Ar trebui sa stii asta mai bine Cosmine :noroc
Eu le-am luat alor mei un dildo ..sa vezi ce fericiti au fost ca au si depus pe el
ma se spune ca o jumatate de ora de ras in fiecare zi face bine la sanatate!!! apoi eu daca stau 3 ore pe forum rad intr-una si depasesc aceea jumatate de ora. oare are ceva bai daca rad atat de mult sau trebuie sa ma stapanesc ???
Eu le-am luat alor mei un dildo ..sa vezi ce fericiti au fost ca au si depus pe el
![]()
![]()
mor e prea slab emoticonul asta sa fi vazut cum am picat de pe scaun
hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahah
ahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha
Chiar ai nimerit-o bine Bogdane, este numai buna perla pentru topicul asta !!!
ma se spune ca o jumatate de ora de ras in fiecare zi face bine la sanatate!!! apoi eu daca stau 3 ore pe forum rad intr-una si depasesc aceea jumatate de ora. oare are ceva bai daca rad atat de mult sau trebuie sa ma stapanesc ???
te ingrasi, sau iti pusca rinichii, ficatii...ai grija !
Salutare Andi, nu te-am recunoscut dupa cum inoti si ce culori vii ti-ai tras ! Ai un os de la mine :noroc
Mi-am schimbat avatarul Dane...ca sa nu ma confunzi
Pana si pestii au nevoie de stimulent ! Ar trebui sa stii asta mai bine Cosmine :noroc
In acvariul mare o femela de scalar curata de zor o frunza...sa dau o fuga la sex shop sa cumpar niste afrodisiace si un vibrator? si daca da, de care? da rezultate mai bune cel roz sau cel mov? latex sau plastic? )
Avatar A scris:Pana si pestii au nevoie de stimulent ! Ar trebui sa stii asta mai bine Cosmine :noroc
In acvariul mare o femela de scalar curata de zor o frunza...sa dau o fuga la sex shop sa cumpar niste afrodisiace si un vibrator? si daca da, de care? da rezultate mai bune cel roz sau cel mov? latex sau plastic?
)
Bogdan este expert se pare in obiecte tabu.
Cool Avatar man ! :sok
lemn de fag...cică e tare ca piatra!
in loc de con pentru discusi!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » ....din putul gandirii