81

Re: Unde mergem? La mare sau la munte?

Daca urmareste cineva ultimele posturi, e fiecare pe felia lui, fiecare cu ce`l doare. Da, miruna, sau costel...merg eu cu tine din constanta, ca si asa era treaba naspa ca trebuia sa vin pana la bucuresti singura. @ciprian, cautam si viermi, doar sa nu uitati sa va aduceti scule de acasa, ca iar te pomenesti cu unele de slaba calitate lol  lol

Etiamsi omnes, sed non ego.

82

Cezara, nu stiu daca instrumentul sau mana au fost de proasta calitate! smile
Dar solutia e simpla! Cat noi baietii bem o 1-2 beri, voi fetele puteti sa mergeti sa faceti o plimbare prin padure!
Nu uitati sa luati la voi cutiile pentru farduri!

ciprian01 A scris:

Cezara, nu stiu daca instrumentul sau mana au fost de proasta calitate! smile
Dar solutia e simpla! Cat noi baietii bem o 1-2 beri, voi fetele puteti sa mergeti sa faceti o plimbare prin padure!
Nu uitati sa luati la voi cutiile pentru farduri!

Si aveti grija sa nu va intalniti cu lupul ce rau lol  lol  lol  lol

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

84

ati uitat sa le ziceti sa isi ia la ele scufia rosie   lol  lol  lol  lol

85

Eu sunt convins ca ele ar putea sa imblanzeasca lupul cel rau si ar distruge mitul ,,scufitei rosii..! smile

eu zic ca ar putea sa ii sustraga banii de pe card  lupului lol  lol  lol  lol  :fok

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

87

Sau sa il faca pe lup sa dea pin-ul...!
Adevarul este ca sunt fete faine! smile
Dar nu le mai spune...li se urca la cap si sa vezi apoi...! smile

ca li se urca la cap nui bai, sa nu ni se urce in cap. :stupid
cat despre pin sa ai grija ca fetele sunt agere la privire

89

dar cata bere poti sa bei? eu mai mult de 5-6 nu reusesc!

90

eu din prima bere sunt fresh din a doua cad ca lemnul, darrrr daca este un vin alb de la hrubele lui stefan cel mare de la Panciu iti beau cu carafa pana  golesc un bidon de 5 litri fara probleme.

91

Daca mai sunt locuri poate vin si eu!
Dar sa imi spuneti din timp sa rezerv bilet la tren,sau poate merg cu bicla ca nu cred ca este mult pana acolo

92

Duminica seara tragem linie si adunam cati suntem! Asa ca...inscrieti-va! smile

93

Super tare!
Bine, ale noastre sunt si destepte, sigur nu o vor lua in nume de rau!

Eu ma chinui sa invat si voi postati ca sa am eu unde sa ma uit si sa imi fuga mintea...! LOL!

94

Pai tu stergi si eu raman in aer...!? smile

95

Cat talent ai Florine ! Unde l-ai tinut pana acum ?!?!

Pline de expresivitate imaginile !  ok ti-a luat mult pana le-ai facut ?

No, unde a disparut arta ? sau am avut eu vedenii  :-O

nici nu le-am urcat bine si au aparut reclamatiile, au sarit fetele pe mine sa le sterg ca cica ma ia mama dracu. lol

97

No, pacat, erau frumos lucrate, pline de mesaje !  :sok  stii ca orice opera de arta reflecta o parte din caracterul artistului ?

No, pacat, erau frumos lucrate, pline de mesaje !  :sok  stii ca orice opera de arta reflecta o parte din caracterul artistului ?

din pacate acea parte nu o pot face publica lol  lol  lol  lol

99

Ce pin, ce card...c classu` lupului e al nostru lol  lol sau eventual off`road`ul...ca deh, suntem la munte lol  lol

Etiamsi omnes, sed non ego.

100

Distractie placuta celor care vor merge la muntele ispitelor. Eu ma retrag din competitie, cu onoare si demnitate  :sok

Bafta !