Re: salutare incepatarilor...respect consacratilor!
da am inteles bobi...nu-ti face probleme
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare incepatarilor...respect consacratilor!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
da am inteles bobi...nu-ti face probleme
ai dreptate bradaqua, scuzele mele. era tirziu aseara si eram obosit.
ideea e ca, colegul nostru remuus a inteles ce am vrut sa spun
:noroc
solutiile pentru eradicarea melcilor asasini sunt 3:
1. anetoma helena- melcul asasin
2. botia- orice rasa de botia, un peste ce maninca melci
3. ii kilaresti pe rind!
solutii pentru eradicarea melcilor asasini ? :apl :apl
eu acuma vad
hai lasa aqua ca cine a vrut sa inteleaga a inteles..
din cate am auzit si vazut pe nevertebrate.ro,mai este si un soi de capcana pentru melci de la JBL ,LImCollect ii zice ..
nu stiu sigur cate es de eficienta...
bobi A scris:solutiile pentru eradicarea melcilor asasini sunt 3:
1. anetoma helena- melcul asasin
2. botia- orice rasa de botia, un peste ce maninca melci
3. ii kilaresti pe rind!solutii pentru eradicarea melcilor asasini ?
:apl :apl
eu acuma vad
Aqua, sa presupunem ca ai rabdare si citesti tot forumul... vei descoperi multe noutati despre care poti spune "eu acuma vad". Pe cine crezi ca intereseaza acest fapt, atita timp cit nu ai nimic nou de spus? Incet, incet ii vei pierde si pe acei putini rabdatori care inca te sustin! Imi pare tare rau, iti lipseste in totalitate discernamintul in ceea ce priveste alegerea momentului si modului in care intervii intr-un subiect.
iarta-l domnule, ca toti gresim.
iarta-l domnule, ca toti gresim.
Cred ca de la sfirsitul frazei tale lipseste un emoticon care sa ilustreze... umorul. Daca ai curiozitatea sa citesti tot ce i-am scris acestui copil, ai sa-ti dai seama cam ce atitudine am fata de el...
ia sa mai pun si eu 2-3 poze ca tare mi-e dor de cateva critici de-ale voastre....ca sa mai primesc cate un sut in fund...adica un pas in fata...:))
critici nu prea imi sta in obicei sa fac, eu le numesc sugestii. dar daca tie iti place asa cum e acum, e clar ca nu trebuie sa le bagi in seama.
1. eu as muta vallisneria din coltul stinga fata in dreapta spate din 2 motive: creste mare si e o planta de fundal, in plus ai putea sa maschezi si filtru cu ea.
2. incearca sa grupezi plantele, sa faci tufe din ele. nu planta 1 fir aici si 1 fir dincolo, asta da mai bine la estetic
se observa cunostintele acumulate
ceratopteris plantat n-o sa-ti reziste mult, din pui se va muta la suprafata
succes la gradinarit
bobi am sa mai mut din ea ca oricum s-a inmultit....filtrul mare este in stanga...in dreapta mai este un filtru micut...am sa-l acopar si pe ala cu ea...ceratopteris de la cine il am....si el tot plantat l-a avut...am sa mai scot din pui ca si asta a facut o sumedenie.....mi-am cumparat si botia sa scap si de melcisorii aia nesuferiti..in rest de aspect... nu sunt f f f f multumit tocmai de aceea mai apelez si eu la dvs la sfaturi si de ce nu si la critici....da imi plac criticile ptr ca din cauza lor acvariul meu arata acum asa ( nu zic ca este bine)...dar fata de inceput daca va uitati...plante din plastic, pietris stil bolovani...:)....e na ca la incepatori neavizati care "pun botul" la comerciantii din piete
....azi am fost intr-un magazin cu pesti si ma uitam ca a venit un cuplu, si-au cumparat un acvariu de 120 de litrii....un filtru vai mama lui care era si mic ptr acvariul lor, o sacose de plante de plastic....cateva pungi de pietris colorat toate natiile, o corabie...si-mi ziceam in gandul meu...daca o sa aveti norocul meu sa intrati pe "www.acvariidevis.ro"...sa o faceti ca mine...tot ce ati luat la gunoi....si de la capat!!!!!!!!!!!:)))
Frumos progres! Bravo! o singura sugestie as avea si eu. Ai putea pune o buturga sau niste pietre ceva, ar mai rupe putin din monotonia plantelor. In rest e super ok.
pai si de ce nu i-ai sfatuit pe oameni ce sa faca?
pai si nu-mi dadea vanzatorul una in cap cu corabia aia???
uite cezara...am mai pus si niste pietre...zilele astea am sa mai pun cateva plantutze de mijloc si niste gazon...asta maine sau poimaine...
Foarte, foarte fain!
:sok :sok :sok
:fok :fok :fok
Se vede ambitia si dorinta de a obtine ceva frumos! Ai reusit!
Nota 10!
Ultima poza e cea mai reusita, iar peisajul e deosebit.
Felicitari coane Remusica, ceva frumos. Tine-o tot asa !!! :noroc
PS: te-am si premiat :sok (cu un +)
Felicitari pentru evolutie ! :sok :noroc
Super, sincer, bravo! Vezi cat schimba aspectul? Ti`a reusit ceva frumos, se vede ca iti doresti sa evoluezi. Numai bine
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare incepatarilor...respect consacratilor!