Re: Inca unul de la mal de mare
mai dar voi astia de la constanta ce apa aveti pe acolo de aveti asa acvarii ??? sau treceti la bulgari si le furati apa ???:lol::lol::lol:
Apa de la bulgari e mai nasoala...traiasca osmozoarele
Bine ai venit! Bravosss! Ai bagat ceva banuti.
Ca sa fiu unpic rautacios ....nu mai stiu cum suna "acvaristica de top costa" parca asa era citatu ...adica va urmaresc din umbra de ceva timp si m-am amuzat pe topicul respectiv. Cred ca va dati seama despre ce vorbesc )
Bine ai venit printre noi, si sper sa nu fi asa secretos ca si prietenul tau narcis.b, ca l-am rugat odata sa zica niste chestii si o spus ca le are in calcul sa le fructifice dar nu a zis si cand.
Poate puneti mana de la mana si faceti mai multe .... (cunoscatorii stiu) si ne lamuriti si pe noi cum sta treaba cu acvaristica stil aquascaping.
Secretos nu sunt si sigur nici narcis nu e, exact cum ti-a zis si el fii mai ferm si ai sa aflii sa stii ca raspunsurile la orice intrebari nu se afla numai la useri, ai sa fii surprins cat de bun e google dupa ce inveti sa il folosesti
. Legat de aquascaping e destul de greu de lamurit pe cineva, sunt multe stiluri, o gramada de tehnici, care imbinate pot duce la un acvariu frumos. Eu personal si vreau sa o clarific din start pt a evita eventualele discutii pe viitor nu fac un anumit stil de aquascape, fac acvarii care imi plac mie la ochi, pentru ca le fac pentru mine, eu stau cu el 24/24 nu vre-un juriu sau vre-un forum
faptul ca il impartasesc este o placere.
Cipriane, bine te-am regasit...si aici
ce hacvariu frumossss
Multumesc mancatzash
Pai Constanta e locu I la numarul de acvaristi din Romania, cel putin cei care se fac publici, si sunt si talentati foarte multi din ei. Vedeti ca aveti si voi un acvarist mai mic pe langa voi, o cheama Cezara si nu gaseste plante, i-as da eu o mana dar sunt departe rau, mai repede o ajutati voi cu un fir doua de iarba
"E" mai multi prin tara man, daca ii cauti ai sa vezi ca sunt destui prin fiecare colt al tarii. Pe cezara cu cea mai mare placere o ajutam dar sa aiab in ce sa le tina, ca decat sa ii dam si sa se topeasca, nu ar fi frumos, ea va fi dezamagita , pe noi ne va durea inima, intelegi tu daca poate. cu cea mai mare placere
narcis.b A scris:Ohoohoo Ciprian! Bine ai venit!Te asteptam de multa vreme!Prieteni si colegi de forum vi-l prezint pe prietenul meu ,un bun aqascaper,artist inascut si un foarte bun fotograf!
Narcis spune drept....cati mai sunte-ti in Constanta?....cu asemenea acvarii!
Bine ai venit Ciprian! impresionant si site-ul personal, poate ne inveti cum sa reglam aparatele foto cand facem poze fiindca de la Narcis am inteles ca esti un fotograf foarte bun.
vre-o 2-3-4 ...si probabil sunt mai multi care isi tin acvariu doar pentru ei
Cipriane sa nu ma injuri de "off" ,hai ca te las sa-mi faci freo 2 poze moca d-alea mishto!
Facem stii bine ca ti-am promis ca facem numa ca sunt unpic prins zilele astea In rest pe cei care i-am omis va multumesc pentru primire
sa stiti ca am mintit cand am zis ca poza anterioara e ultimu setup ....bine nu mi-am dat seama, defapt asta a fost ultimul ...
cel cu nisip alb a disparut din cauza unu tetratec nefericit care a inceput sa planga si mie mi-a facut o fericire ...ce a urmat banuiesc ca va imaginati
Din pacate nu a ajuns sa se "coaca" pentru ca nu sunt dus de multe ori la biserica ....m-am enervat si am renuntat la ADA , ce se vede in poze e amazonia , si am trecut inapoi pe JBL "dragostea din tinerete"
Si ca sa va mai pun unpic pe jar ...pe birou mai am o lampa mica de 1L verde toata ....si un nano la dospit de 27L dar alea ....intr-un viitor apropiat ....deh nu tre sa dezvalui tot din start nu?