181

Re: salutare incepatarilor...respect consacratilor!

pelly67 A scris:

[.....și eu nu mai am pământ sa plantez hmm

Paul,eu zic ca e momentul sa treci si tu la un acvariu mai spatios asa un 400l,de inceput,acum ca ai timp  lol  muult  lol  :noroc

182

Remus, sincere felicitari! smile

Esti unul dintre aceia care face parte din "mandria forumului".

Sincera sa fiu, ai dreptate. Pare cam chel mijlocul acvariului, dar pe de alta parte.. dupa ce va fi complet...
Cred ca vei ramane fara "paine". Ce-o sa mai lucrezi la el? smile)

E tare frumos!

Mult succes, sanatate si bucurii! smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

183

multumesc mult lucia....cu aceasta ocazie tin sa va multumesc inca o data ptr ajutorul acordat!!!...de fiecare data cand intru sa mai scriu cate ceva ma uit la primele poze postate de mine....si realizez diferenta.:)))...multumesc inca o data tuturor celor ce m-ati ajutat!

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

184

remus242004 A scris:

multumesc mult lucia....cu aceasta ocazie tin sa va multumesc inca o data ptr ajutorul acordat!!!...de fiecare data cand intru sa mai scriu cate ceva ma uit la primele poze postate de mine....si realizez diferenta.:)))...multumesc inca o data tuturor celor ce m-ati ajutat!

Sa fi iubit!  :kiss

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

185

andi multumesc!...tu esti unul dintre cei ce m-au ajutat mult!

Emil Cioran

186

de asta suntem aici remus:sa ne ajutam. asta e rolul forumului, dupa parerea mea. pacat ca locuim asa departe unii de altii si nu ne putem si intilni live ca sa ne si privim in ochi. :noroc

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"

187

asa este bobi...pacat ca nu suntem mai apropiati dar....ar fi o idee....sau mai bine zis o propunere...daca s-ar putea atasa la acest forum si o optiune de web....(sa nu zic vreo prostie...nu ma prea pricep in ale it-ului)...asa am face mai bine cunostintza...zic eu...desi cred ca daca era posibil era pusa pana acum:))...eu intreb eu raspund..:)))))) :ang  :stupid  :stupid  :stupid

Emil Cioran

188

Dar ceva poze cu creveti nu ne arati si nou domnule Remus.Cum evolueaza acvariul tau cu creveti sunt putin curios pentru ca vreau si eu sami procur unul de 30 l ca sal populez cu creveti.In rest jos palaria imi place tare mult acvariul tau.Sal stapinesti sanatos si la fel de frumos.

189

din pacate cosmin...crevetii s-au dus din cauza unor roci care, chiar daca nu au reactionat la testul cu otet...s-au dovedit a fi nociva
pacat dar asta este!...voi mai incerca....cu acvariul mare astazi am avut foarte multe probleme...azi in 20 de minute apa a capatat o culoare albicioasa......suprapopulare, ceva mizerie clar in plus....ca la filtru nu am umblat ...m-a impresionat faptul ca totul s-a intamplat asa brusc....uita ca iar m-am lovit de vb domnului Radu care mi-a zis odata: "remus acvariului ii trebuie destul de mult timp sa se cicleze complet si sa-si faca un biotop optim ptr vietuitoare si plante.....si poti strica totul in cateva minute"...uite ca mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta.....dar m-am invatat minte acum....asa deci inca o data le zic incepatorilor o vb veche la romani.." daca esti prost si uiti...ia-ti notite...CA ASA FAC SI EU"..:)))) :stupid  :stupid  :stupid

Emil Cioran

190

Domnule Remus nu trebuie sa va condamnati pentru ce sa intimplat la dumneavoastra in acvariu.Toti avem de invatat de pe acest forum,trebuie sa fim foarte atenti la cei mai vechi de pe acest forum pentru ca avem de invatat foarte multe lucruri de valoare.Pacat ca sa intimplat asa sper sa remediezi problema cit mai repede si sa vedem in continoare evolutia acvariului dumneavoastra.Mult succes in continoare si ape cit mai limpezi :acv

191

ufff problema s-a rezolvat azi...apa s-a limpezit f f f bine...si cu aceasta tin sa multumesc catorva OAMENIde aici care m-au ajutat (ca de fiecare data cand am avut probleme)
userul sTTTk un baiat de nota 10-el mi-a dat filtrul jbl e 900 in avans fata de achitarea lui...
userul orly-care m-a ajutat in repetate randuri si a strabatut Bucurestiul de cateva ori pentru a
               ma ajuta cu aducerea filtrului, pastilele de ciclare...si multe altele
userul andi66- care la fel mi-a sarit in ajutor intermediind tranzactia filtrului si obrazul pus pentru
                    achitarea lui peste ceva timp
userul bradraqua-nu in ultimul rand dl. Radu care de fiecare data mi-a fost alaturi cand am   
                       avut neplaceri , dandu-mi cele mai bune sfaturi (si altceva:) )
In principiu OAMENI minunati care au facut totul benevol fara nici un fel de pretentii....nu stiu....in mintea mea sunt adevarati prieteni (la nevoie s-au cunoscut)...chiar sunt mandru ca am intrat in aceasta comunitate unde am fost acceptat, respectat si invatat despre amicitie, si ajutor necontenit acordat celor ca au nevoie!!!! asa deci dragi incepatori chiar am primit o lectie de viata de la acesti oameni (si nu numai acestia),si de aceea va rog sa ii respectati ptr ca mai devreme sau mai tarziu veti avea nevoie de sfatul lor, spun astea nu referitor strict la acesti oameni....ci la toti cei de aici cu experienta...CHIAR SUNT AICI DINTR-O PASIUNE COMUNA.."ACVARISTICA"!!! multumesc

Emil Cioran

192 Editat de Andi66 (2010-10-13 00:19)

Coane Remusica, ma bucur nespus ca am putut sa te ajut chiar si cu o vorba, bine ca ti-ai revenit, si tu si acvariul. Ape cat mai limpezi si sa auzim numai de bine. Incearca sa uiti de intamplarea neplacuta si sa ai un acvariu cat mai frumos, asa cum iti doresti tu.
Sa auzim numai de bine !!!  :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

193

acum mi-am revenit!!!...multumesc mult de tot andi

Emil Cioran

194

remus, ma bucur ca iti foloseste filtrul, l-am intretinut (zic eu bine);
pentru viitor : poti conta pe mine !
iti urez ape limpezi si pesti sanatosi !

Multi vad, putini cunosc !

195

multumesc!...da filtrul este f bine intretinut

Emil Cioran

196

remus242004 A scris:

ufff problema s-a rezolvat azi...apa s-a limpezit f f f bine...si cu aceasta tin sa multumesc catorva OAMENIde aici care m-au ajutat (ca de fiecare data cand am avut probleme)
userul sTTTk un baiat de nota 10-el mi-a dat filtrul jbl e 900 in avans fata de achitarea lui...
userul orly-care m-a ajutat in repetate randuri si a strabatut Bucurestiul de cateva ori pentru a
               ma ajuta cu aducerea filtrului, pastilele de ciclare...si multe altele
userul andi66- care la fel mi-a sarit in ajutor intermediind tranzactia filtrului si obrazul pus pentru
                    achitarea lui peste ceva timp
userul bradraqua-nu in ultimul rand dl. Radu care de fiecare data mi-a fost alaturi cand am   
                       avut neplaceri , dandu-mi cele mai bune sfaturi (si altceva:) )
In principiu OAMENI minunati care au facut totul benevol fara nici un fel de pretentii....nu stiu....in mintea mea sunt adevarati prieteni (la nevoie s-au cunoscut)...chiar sunt mandru ca am intrat in aceasta comunitate unde am fost acceptat, respectat si invatat despre amicitie, si ajutor necontenit acordat celor ca au nevoie!!!! asa deci dragi incepatori chiar am primit o lectie de viata de la acesti oameni (si nu numai acestia),si de aceea va rog sa ii respectati ptr ca mai devreme sau mai tarziu veti avea nevoie de sfatul lor, spun astea nu referitor strict la acesti oameni....ci la toti cei de aici cu experienta...CHIAR SUNT AICI DINTR-O PASIUNE COMUNA.."ACVARISTICA"!!! multumesc

anul asta am ambitia sa particip si eu la concursul de acvarii....gataaaaa

Emil Cioran

197

:apl  Bravos coane Remusica , ma bucur ca ti-ai mai revenuit din starea aceea de tristete.

rabdare si tutun :smoke    0722.731.565 "Cosmote"

198

asa este...chiar se daramase cerul pe mine...dar dupa cum o ziceti toti am impresia ca se vedea...chiar si dl Radu prin telefon m-a ghicit smile))....deaia-i vb aia" daca n-ai un batran(in acvaristica)sa-l cumperi!!

Emil Cioran

199 Editat de sTTTk (2010-10-14 01:12)

remus...stiu ca stii dar eu iti aduc aminte : cand o sa speli filtrul sa folosesti apa din acvariu si sa nu il speli de tot, ca sa nu se decicleze  :smoke

Multi vad, putini cunosc !

200

corect!!!!!!!!!
:noroc

Emil Cioran