Re: salutare incepatarilor...respect consacratilor!

Remusica nu stiu ce ti-a venit tie sa schimbi minunatiile alea de plante artificiale, cu plantele aste ce mai trebuiec si tunse. Nu este prea multa munca? Lasand gluma deoparte acvariul arata relativ bine, mai putin acel termometru care poate ca ar trebui sa dispara din decor si un ornament exterior pt a masca anumite mici defecte. Daca o sa pui autocolant iti recomand sa il pui in doua straturi pentru a nu patrunde lumina prin el.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

242

florinel....nu stiu la ce acvariu te-ai uitat...eu nu am incalzitor in el....si autocolant am...negru...nu trece lumina prin el....nici nu ar avea cum....sunt 2 filmuletze cu acvariul meu.:P smile))))))

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

Era vb de termometru, nu de incalzitor, dar m-am uitat mai atent si am vazut ca deja a disparut cat despre colant o sa iti adaug aici o imagine pt. a intelege mai bine.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

244

gataaaa....ma conformez....ce am eu acolo am o imprevizatie de capac sa stea neoanele...o sa vad cum o sa-mi iau si un capac...dar nu gasesc de cumparat la dimensiunile mele...asa ca o sa-l cumpar de la cineva care se pricepe sa-l faca ca eu parca am 3 maini stangi...:P
:noroc  :noroc  :noroc

Emil Cioran

Cu scuzele de rigoare dupa mine, ma bag si eu in seama cu o sugestie.
Nenea remus incearca, pe cand o sa ai timp, sa iti faci un album al acvariului tau http://www.acvariidevis.ro/forum/forum/ … de-vizita/  ca sa vezi cat de mult ai evoluat.
:sok Sa ai grija sa nu te sperii, sau sa nu faci cu inima pe parcurs sau la final. Este munca ta, mandreste-te cu asta. Bravo si tine-o tot asa :sok

246

mi-ar placea asta numai ca nu mai am toate pozele prezentate aici de la inceput ...nu stiu cum sa fac...daca m-ar ajuta coco....

Emil Cioran

:noroc  :noroc  :noroc  :noroc  :noroc  :noroc  :noroc  :noroc  :noroc
         :sok  :sok Eu cred ca se poate, incearca numai! :sok  :sok

248 Editat de Baracuda (2010-10-21 10:44)

acvariidevis A scris:
bradraqua A scris:
remus242004 A scris:

gata mi-am insusit criticile constructive...am scos plantele alea, am mutat pestisorii intr-un acvariu mai micut luat cu inprumut pana am sa construiesc o masa speciala ptr el...o sa apelez si eu la voi ...sa cumpar niste plante sau cei care au prea multe si vor sa doneze si sunt din bucuresti ..dar plante nepretentioase...noi suntem incepatori, am sa cumpar si neoane...sau daca aveti dvs cu tot cu instalatie ...le cumpar...astept oferte...si multumesc inca o data de sfaturi si mai astept....

0722.612.280 - Suna-ma, sint fierbinte si poti sa-ti dau citeva plante! lol

Suna-ma, sint fierbinte Domnu' Radu sotia stie?

Care din ele...? lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

bradraqua A scris:
acvariidevis A scris:
bradraqua A scris:

0722.612.280 - Suna-ma, sint fierbinte si poti sa-ti dau citeva plante! lol

Care din ele...? lol

nu pot sa va prind nici cum la inghesuiala, dar cum vine zapada promit sa ma ocup iar de intalniri si nu cred ca o sa scapati pana nu ne lipsiti de cateva beri  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

250 Editat de Baracuda (2010-10-22 11:24)

acvariidevis A scris:
bradraqua A scris:
acvariidevis A scris:

Care din ele...? lol

nu pot sa va prind nici cum la inghesuiala, dar cum vine zapada promit sa ma ocup iar de intalniri si nu cred ca o sa scapati pana nu ne lipsiti de cateva beri  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

Cu cea mai mare placere, oricind, chiar mai mult de citeva beri, poate si un whisky... pe care sa-l dau eu lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

251

sa inteleg florine ca pregatesti o intalnire in grup??....asta scuze...de grup??/...in iarna asta???....ma bag si eu atunci...

Emil Cioran

mai baieti terminati cu expresiile astea "in grup" ca mai facem o spirala si aia suntem  big_smile  big_smile  in 2-3 saptamani o sa dau drumu' la distractie

253

uite ca am tuns acvariu mare...si pentru ca mi-au mai ramas plante...am incropit un alt acvariu.....(ce-i drept din cauza sotiei....mai aveam 5 guppy si am vrut sa scap de ei...si mi-a zis ca daca-i dai guppy ei, care i-a crescut de pui imi sparge acvariu mare)...asa ca acum suntem o familie de acvaristi....mai are si baiatul meu sa-mi ceara unul mai mic...si gata o "punem"de o crescatorie!!!!
am sa pun si 3 poze cu acvariul asta mic de 40l!!!!
upssss...sunt doar 2..scuze de calitatea lor!!!

Emil Cioran

254

Mai Remus , acvariul cel mare nu este al tau...ci al pustiului tau !!! ... Tu , daca vrei sa ai ceva pestisori , cumpara-ti un bol , ceva...cu doi scalari inclusi  yikes  yikes  :hug

255

smile))))
:stupid  :stupid  :stupid  :noroc

Emil Cioran

aurelian A scris:

Mai Remus , acvariul cel mare nu este al tau...ci al pustiului tau !!! ... Tu , daca vrei sa ai ceva pestisori , cumpara-ti un bol , ceva...cu doi scalari inclusi  yikes  yikes  :hug

Vezi Remusica ce iti fac prietenii, mai au putin si te dau afara din propria casa  :pp  :pp

257

acvariidevis A scris:
aurelian A scris:

Vezi Remusica ce iti fac prietenii, mai au putin si te dau afara din propria casa  :pp  :pp

La-s ca-i mai dau eu o pereche de Hoplosternum thoracatum ca sa nu i se para Bolul gol  :pp  :-

rabdare si tutun :smoke    0722.731.565 "Cosmote"

258

uite ca a mai trecut ceva timp si acvariul meu arata cam asa....scuze de calitate dar sunt facute tot cu telefonul...:(

Emil Cioran

259

Remusica ești de toata stima  cată ambiție ai avut și unde ai reușit sa ajungi! :apl  :apl
Mai ales ca știu de noul tău acvariu care urmează sa îl faci și cu care deja intri în categoria greilor. Bravo! Nu sunt vorba gratuite :sok
PS. Merita sa mai faci un sacrificiu și sa iți iei un aparat cât de cât...este păcat sa faci poze cu galena tongue

260

:apl
succes in continuare