Re: acvariul meu
ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu !!!!!!!!!!!!!! :noroc
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 40 41 42 43 44 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu !!!!!!!!!!!!!! :noroc
[Corinuta....mi-ai "violat" intimitatea!
![]()
![]()
![]()
:
Vine o vreme Paul cand chiar iti doresti sa fi ...un pic violat!
:smoke
Paul ,abia astept sa vad ce pui la cale acolo in borcanul tau! SI acum arata bine ,vad ca l-ai mai aerisit,acum cred ca intra chiar si cei 5 litri de apa de care vorbeam mai demult! :noroc
Frate nu ai citit bine! Trec de la secțiunea musca la mijlocie! Urmărește de săptămâna viitoare evoluția....
Borcanul și-a încheiat activitatea, va intra la vânzări :sok
Ba da Paul,am citit bine.Aproape ca nu-mi vine sa cred! :smoke Bravo! Sa inteleg ca apare si o butelie pe langa? Abia astept!
Eu cred ca totul se defasoara in laboratoarele subterane secrete, iar prototipul este ascuns cu mare grija de ochiul de paparazzi.....
asa sub husa ca la automobile... :omfg
Foarte fain spus Andi!
:fok
Paul, precis ca ne "coace" ceva bun!
Andi66 A scris:Eu cred ca totul se defasoara in laboratoarele subterane secrete, iar prototipul este ascuns cu mare grija de ochiul de paparazzi.....
Foarte fain spus Andi!
Cozonac :sok
Cine știe de unde se poate cumpăra cca. 25kg. pietriș sort max.5mm. la un pret rezonabil.
La magazinele de profil de pe net prețurile sunt identice atât pentru pietriș cât și pentru cocaina
PS. Cum naiba sa nu iți iei SLK dacă dai punga de 2 kg. de țarână cu 11ron
Lucia A scris:Andi66 A scris:Eu cred ca totul se defasoara in laboratoarele subterane secrete, iar prototipul este ascuns cu mare grija de ochiul de paparazzi.....
Foarte fain spus Andi!
Cozonac :sok
Daca Paul coace cozonacul...eu dau vinul :noroc
Andi frate....da-mi un răspuns cu pietrișul! Tu ai răspuns la toate :noroc
Andi frate....da-mi un răspuns cu pietrișul! Tu ai răspuns la toate :noroc
Pai, nea Paule nu's ce sa zic. Eu mi-am procurat nisip (alb) de la Hornbach la sac de 25 Kg, dar este din ala fin. Chiar nu-mi aduc aminte cat era celalalt, dar pot afla si-ti dau de stire. Apropos ce culoare vrei ?
In Hornbach pietrisul de 3-5 , la sac de 25 Kg , este 25 ron
Cine știe de unde se poate cumpăra cca. 25kg. pietriș sort max.5mm. la un pret rezonabil.
La magazinele de profil de pe net prețurile sunt identice atât pentru pietriș cât și pentru cocaina![]()
![]()
![]()
PS. Cum naiba sa nu iți iei SLK dacă dai punga de 2 kg. de țarână cu 11ron![]()
![]()
Eu ti-as fi recomandat.. sa-ti cumperi o sita.
Oltul e aproape, cu apa limpede si cristalina... si pietrisul trebuie sa fie la fel de bun ca si cel ambalat...
Iei si sticla de vin de la Andi (poate cu Andi cu tot, sa ai companie), cozonacul... si undita ....
ne mai tii mult in tensiune???
ne tine ne tine.Dar si cand o veni ... sa te tii tatica.Ma astept la orice.
e clar ca ne pregateste o surpriza de ramanem masca!!!....e cam secretos se pare!
e clar ca ne pregateste o surpriza de ramanem masca!!!....e cam secretos se pare!
.. si tacut....
Eu v-am spus...dar nu m-ati luat in serios. E in laboratoarele secrete si lucreaza sub husa. :omfg Ce-o sa iasa, Dumnezeu stie...oricum trebuie sa ne tinem bine, rezultatul va fi unul grandios. ^:)^
Doamnelor si domnilor....lucrarea este definitivata! :sok
Prima sesiune de poze ....miercuri, fiindcă vreau sa iasă cât de cât pozele clare.
Am făcut rost și de pietriș, lângă localitate sunt zeci de balastiere, am găsit la una din ele pietriș cât sa umpli 1000 de acvarii, pe alese..... un sac=4ron...o vodka= 1 basculanta
Sunte-ți super ,sper sa nu dezamăgesc!
ma inscriu si eu in rindul curiosilor
Pagini « 1 … 40 41 42 43 44 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu