Re: acvariul meu
Hikari ......
presupun ca le dai ce se regaseste in poza :fok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 46 47 48 49 50 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Hikari ......
presupun ca le dai ce se regaseste in poza :fok
Mai frate dar nu mai doarme nimeni? Se vede sangele tanar si cald...02..,03.00 etc
Da Mihai din acela dau la pești și încă un fel. Mi se pare excelent. Este nebunie mare ce se întâmplă când ajunge mâncarea în apa, mai ales scalarii fac spectacol....nu am crezut sa aud pești cioflaind
Despre "intruși" în gradina mea ce sa mai zic.....nu se supăra nimeni! :sok
hrana congelata nu dati pestilor? eu le dau larve de chironomidae si artemia congelata mai ales k e mai faramitata si mananca si puii.
hrana congelata nu dati pestilor? eu le dau larve de chironomidae si artemia congelata mai ales k e mai faramitata si mananca si puii.
Nu de regula nu ....îmi este frica sa nu răcească ...în gat!
Lăsând gluma la o parte, chiar nu am încercat fiindcă am o gama mare de mâncare și o alternez periodic. Am în derulare și o cultura de White worms și cam atât.
Vara le mai dau si larve de tzantzari obtinuti in curte intr-un bidon cu apa. Iese macel
...aproape 4 săptămâni! cum sa tund? aștept idei :sok
Cu foarfeca....
Cu foarfeca....
Nea andi, paulica a zis cum sa tunda nu cu ce sa tunda, dar de asa patesti cand mananci varza cu miel :pp
Paulica arata superb, tunde si re-planteaza varfurile ca sa maresti tufele, fa o mica jungla; bravo bravo bravo :apl
Gabita...ce tufe sa mai măresc , ca și asa sunt super mari și îndesate! Despre jungla, deja este.
Cu foarfeca....
...smecher, ai?! :noroc
Andi66 A scris:Cu foarfeca....
Nea andi, paulica a zis cum sa tunda nu cu ce sa tunda, dar de asa patesti cand mananci varza cu miel :pp
Paulica arata superb, tunde si re-planteaza varfurile ca sa maresti tufele, fa o mica jungla; bravo bravo bravo :apl
Ce ai vrut sa spui cu "Paulica arata superb", nu l-am vazut in poza, daca tu l-ai vazut ramane cum am vorbit sub apa.
PS: varza am mancat-o, ramane sa-ti dau mielu' tie....
"DRAGULE"
, nu am ce zice, decit bravoooooooo!!! :apl
Mulțumesc mult domn' profesor! ...tot mai caut fesul.....
bradraqua A scris:"DRAGULE"
Iti imprumut eu unul. Am rosu cu ciucure sau albastru cu broderie....de care vrei ? ^:)^
bradraqua A scris:"DRAGULE"
Scuze pentru plagiatura... ("dragule") dar a fost... "penala"
Foarte frumos.Bravo
:apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl
Demential acvariu mai ai ...
Imi place amestecul de culori ...
Imi plac si scalarii tai ...
Nu cunosc suficiente adjective la superlativ ca sa descriu acvariul. Un acvariu demn de luat exemplu si o spun in special in numele meu. O armonie perfecta intre pesti plante si culori. Mai mult nu pot spune ca am ramas mut. Felicitari DOMNULE PAUL. :sok
Pagini « 1 … 46 47 48 49 50 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu