Re: salutare
sa fie cum zici u dane...dar capacul acvariului nu va fi niciodata etans....si daca-l vei ridica este de ajuns ca, gazele sa se evapore....dar daca zici ca te-ai documentat e ok....sa fie ca tine...vb mele sa ramana in aer!!!!(mai bine sa-l scoti...crede-ma ca stiu fff bine ce zic...macar ptr 6 luni)
Remus, nu pot sa nu recunosc ca ai dreptate in proportie de cel putin 75%. Rezerva de 25% am pastrat-o din trei motive:
1. Eu mi-am crescut copilul intr-o casa plina de acvarii - 15 la numar, totalizind aprox. 2.000 litri de apa. (pe vremea aceea realizam venituri din acvaristica) si nu a avut nicio problema.
2. Nu sint de acord cu aceasta adevarata psihoza, in urma careia un nou nascut trebuie sa beneficieze de un mediu asemanator cu cel din incubator. Daca este sanatos, cred ca tocmai micile agresiuni firesti ale mediului ii intaresc sistemul imunitar.
3. Cel mai important motiv care genereaza rezervele mele: nu sint medic, nu am cunostinte medicale, deci ma bazez in exclusivitate pe experienta cresterii unui copil, motiv pentru care imi asum greselile de rationament. Respect orice opinie dar asta nu inseamna ca mi le insusesc pe toate. Stima!!!